Az Esterházy Közösségi Térben nem csak a hagyományokat ismerhetik meg a látogatók. Kortárs művészek is bemutatkoznak. Sprok Antal szobrász és Nemesi Attila ötvösművész alkotásaiban gyönyörködhetnek a művészetkedvelők.

 

 

A különleges alkotások mellett Buják múltját idéző fotókat is kiállítottak a közösségi térben. A településhez szorosan kötődött Szent-Györgyi Albert. Valamint az Esterházy család is meghatározó szerepet játszott a település történetében.

 

 

A külső és belső térben számtalan érdekes tárgy található, a pincegaléria, a szőlészet és borászat eszközeit ismerteti meg a látogatókkal. Emellett a kultúrális és vallási örökség emlékeit is feltárja a kiállítás. Mindez a teljesség nem csak arra alkalmas, hogy megismerjük egy település múltját. A jövő is ott rejlik a közösségi tér falai között, hiszen az Esterházy Közösségi Térben kialakított helyiségek konferenciáknak is otthon adnak, ahol a jövő tervei bontakozhatnak ki. A projekt elindítói nagy örömmel tárják ki a kapukat az érdeklődőknek.

 

 

A projekt részleteiről és a lehetőségekről Farkas Károly projektmenedzser ad tájékoztatást

+36 32 488 488

www.bujakutazas.hu