Idén huszonkilendcedik alkalommal várja a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat és Budapest Önkormányzata a kicsiket és nagyokat egyaránt, Gyermeknap alkalmából, a budapesti Városligetbe. Az évente megrendezésre kerülő eseményre, idén május 25-26-ra esik sor.

 

Rengeteg izgalmas programmal, koncerttel és foglalkozásokkal készülnek a szervezők.

 

A kétnapos rendezvényen 45 helyszínen és 3 színpadon szórakoztatják majd a gyermekeket neves és népszerű művészek, zenészek. De nem csak a kicsikre gondoltak a szervezők, hanem a nagyobbakra is. Minden korosztály megtalálhatja a számára legjobban tetsző elfoglaltságot.

 

Interaktív pénzügyi játékok és fejtőrök is várják az érdeklődőket. De a különböző kulturális programokon kívül, a sport szerelmeseinek is kedveznek. A Gyermeknapi Sportszigeten kedvükre ugrálhatnak és megdolgoztathatják az izmaikat a sportolni vágyók. A sportsziget célja, hogy felhívja a figyelmet a rendszeres testmozgásra. Ebben segítséget nyújtanak sportolóink és olimpikonjaink is. Olyan kiváló sportolóktól tanulhatnak majd, mint pl. Erdei Zsolt, világbajnok profi ökölvívó és Komáromi Tibor, háromszoros világbajnok, olimpiai ezüstérmes.

Érdemes majd meglátogatnia a „Mozgó fogorvosirendelőt” is. Barátságos orvosok várják a gyermekeket, hogy elmondhassák a fogápolás csínját-bínját, annak érdekében, hogy a kicsik megfelelően megtanulják a fogaikat ápolni.

A rendezvény elsődleges célja, hogy tartalmas és kulturális programokat, tanulási lehetőséget biztosítson a gyerekeknek és családjuknak. Minden érdeklődő számára ingyenes.

Időpont: 2019. május 25-26. 10:00-17:00

Helyszín: Budapest, Városliget

 

Gyere el Te is és érezd jól magad! Várunk szeretettel!