Évtizedek óta rendelkezésedre áll végre egy olyan termékcsalád, melytől úgy érezheted, hogy bőröd újjászületik. Ismered? Innentől igen!

 

A VerMix termékcsaládot Hülitzerné Veress Katalin mesterkozmetikusnak köszönheted, aki több évtizeddel ezelőtt kezdte fejleszteni gyógykozmetikai termékeit. Bőrünk hibái, betegségei sajnos azóta is jelentkeznek, így ma is aktuális megismerni, majd használni a VerMix termékeket.

 

Milyen bőrproblémákra megoldás a VerMix?

 

Alapvetően a problémás bőrű fiatal korosztály használhatja sikerrel, de természetesen kortól és nemtől függetlenül bárki részére ajánlott mindennemű bőrprobléma jelentkezése esetén. Fontos, hogy a lelki stabilitásodhoz a külsőd is megnyugtatóan hozzájáruljon. Ehhez ad megbízható segítséget a VerMix termékcsalád.

 

Milyen termékekből választhatsz?

 

A pattanásokra az arctisztító tonik, illetve két erősségi szinten is megtalálható szárítókeverék. Mindhárom termék kizárólag gyógynövény alapú és természetes anyagokból készül. Az első jellemzői, hogy alkalmas minden életkorban előforduló bőrzsírosodás kezelésére gyógynövényes pórusösszehúzó hatása miatt, fertőtlenít, és egyben frissít és regenerál is.

 

 A másik pedig, a szárítókeverék a pattanások ellenszere, szintén gyógynövény és természetes anyagok adják az összetételét. Hormonmentes és gyulladáscsökkentő hatású.

 

Tökéletes kombináció a pattanások elleni harcban!

 

Sebkezelő termék olyan hatóanyagú, mely felületes sérülésekkor elsősegélyt biztosít. Lényege, hogy nyitva hagyja a megsérült bőrfelületed, így biztosítja annak légzését és a hűsítő érzetet, amivel a fájdalomérzeted csökken. Megakadályozza a gennyesedést antiszeptikus hatásával, s képes a gyors sebgyógyulást is elősegíteni. Azonnali ellenszer tehát a karcolt, vágott vagy horzsolt, valamint a felületes égési sebek bőrfelületeinek elsősegélynyújtásakor.

 

Sebkezelő felületes sérülésekre

 

Végül csípésre hűsítő keverék, mely leginkább a szúnyog, a rovar- és csaláncsípés, valamint a bőrallergia jelentkezésekor nyújt gyors és hatékony enyhülést fertőtlenítő és frissítő hatásával.

 

Hűsítő keverék a rovarok ellen

 

 

Hogyan használjuk a termékeket?

 

A mesterkozmetikus tippje szerint: Reggel hideg vízzel megmosott zsíros arcbőrt a VerMix arctisztító tonikkal töröld át, kombinálva a szárítókeverékkel fokozni tudod a hatást.

 

Milyen kiszerelésben kapható és hol?

 

60 ml vagy 120 ml tartalmú egy-egy flakon, és megrendelhető a www.vermix.hu oldalon. Futárszolgálat szállítja ki a terméket raktárkészletről 3 munkanapon belül Magyarország területén.

 

Próbáld ki, majd használd a VerMix gyógykozmetikumokat, hogy biztonságban legyél!

 

Hülitzerné Veress Katalin                                                                               

 

+36 20/ 261-8544

 

[email protected]