A jótékony bélbaktérium a segítségedre lesz!

A jótékony bélbaktériumokat tartalmazó probiotikumok és szimbiotikumok a betegségeket okozó káros baktériumok visszaszorításán kívül egyéb patogén kórokozók okozta fertőzések megelőzésében is nagy szerepet játszanak (De természetesen NEM kizárólagos szerepet!).

A mostanihoz hasonló enyhe telek ráerősítenek a különféle, leginkább hányással, hasmenéssel járó megbetegedések megjelenésére, hiszen kedvezőbb körülményeket biztosítanak a megbetegedéseket okozó vírusok, baktériumok és egyéb kórokozók számára. Erősebbé, ellenállóbbá és nehezebben leküzdhetővé teszik őket, főként az éretlen vagy a különféle okokból, betegségekből kifolyólag legyengült immunrendszer számára.

gyogyulj-gyorsabban

Utazások előtt különösen fontos tájékozódni az adott területre jellemző, gyakori fertőzésekről, hogy kellően fel tudjuk készíteni a szervezetünket, és időben megtehessük a megelőzéshez szükséges lépéseket. A fejlődő országokba látogatók csaknem 20-50%-ánál alakul ki vizes hasmenéssel, hányingerrel, hányással együtt járó tünetcsoport, amely 85%-a fertőzéses eredetű. Leggyakoribbak az enterotoxicus E. coli, a Campylobacter jejuni, a Vibrio parahaemolyticus, a Salmonella, a Giardia lamblia, a rotavírus, valamint a Norwalk-vírus okozta megbetegedések.

Az olyan szimbiotikus készítmények, mint az Emóció 7.84 alkalmazásával csökkenthető az utazási hasmenés előfordulási valószínűsége, valamint fertőzés esetén a lefolyás súlyossága is enyhíthető.

Hasznos információ, hogy a Lactobacillus rhamnozus például egy speciális, rotavírus ellenes IgA antitestet termel, amelynek segítségével a gyermekkori rotavírus fertőzés könnyebben és gyorsabban leküzdhető.

Mivel a jótékony bélbaktériumok különféle folyamatok révén gátolják a lehetséges kórokozók elszaporodását, immunstimuláló, immunmoduláló hatással bírnak, így lényegében szinte bármilyen akut fertőzéses megbetegedés esetén remekül és hatékonyan alkalmazhatóak; elősegítik és támogatják a gyógyulási folyamatokat.

A rendezett bélflóra, a jótékony bélflóraalkotók túlsúlya kiegyensúlyozottabb emésztést és ellenállóbb, hatékonyabb védekezőrendszert eredményez.

Páncsity Ferenc
EM-Technology Hungary Kft
+36 30 946 0557
[email protected]