Gyere, gyere, játssz a fényekkel,
táncoljon a test a lélekkel!
Ez az, ami Néked, nékem kell,
színezzük ki még emlékekkel!
Ez az ami kell!

Szívünkben új tavasz dobogja már,
fény nélkül nem volt könnyű élnem!
De, most, hogy itt vagy,
s a szívünk egy ritmusra jár,
dalolja, jó, hogy van, ki újra vár!

De jó, hogy itt vagy,
hogy újra éled Véled ez a nyár,
a szívem boldog, talán most Téged
végre megtalál!
Te vagy a jel!

Ó, bárcsak újra éreznél, Szívem,
és újra karjaidba zárnál.
Ha Nálad lennék, talán újra megtalálhatnád,
a boldogságot, amire már oly rég vágytál.

Szerelem, ha újra élednél,
és ha többé már nem tévednél.
Melegednék újra fényednél,
arcomhoz simulva ébrednél!

Szeretném, ha végre felnőnél,
és ha hozzám újra eljönnél!
Ragyogna a Nap a felhőnél,
többet érsz Te százezer Nőnél!

Szerelem, ha újra lángolnál,
új ritmusra vélem táncolnál!
Több a valóság az álomnál,
szeretném, ha elvarázsolnál!
Gyere gyere, játssz a fényekkel,
táncoljon a test a lélekkel!
Ez az ami kell!!

Ezzel a versemmel köszöntöm a kedves Olvasókat és reméljük, hogy nem hiábavalók e sorok és végre valóban, nem csak hónap szerint, beköszönt a várva-várt nyár! A színházi szezon lassan a végére jár, bár vannak még kőszínházi előadások, ahol egész júniusban is tart a színházi évad, pl. a Játékszínben, ahol még július elején is fantasztikus műsorok várják a kedves Közönséget, csak úgy, mint a Madách Színházban, ahol a Mamma mia még mindig tombol! A Szabadtéri előadásokra vágyók a Budapesti Nyári Fesztivál keretében, a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon és a Városmajori Szabadtéri Színpadon tölthetnek feledhetetlen estéket és már nem is kell feltennünk annyi festéket, mert már szép arany barnára sültünk a szikrázó napsütésben esetleg a Balaton partján. Innen érkeztem éppen tegnap egy csodálatos rendezvénynek köszönhetően.  A Somogy megyei kis településesen volt megtisztelő lehetőségem, Gyugyon, a Gyugyi Búcsúban volt fellépésem. Ajánlom, hogy aki még nem is hallott erről a helységről, ismerkedjen történetével,látogasson el, mert igaz kincsekre lehet lelni ebben a kis „ékszerdobozban”.  És személyesen lehet találkozni az Ország legidősebb polgármesterével, Jelenka György úrral, akit mindenki egyszerűen csak Gyuri bácsinak szólít és aki hihetetlen temperamentummal, lelkesedéssel teszi a dolgát nem tévesen és mellékesen, 87 évesen is! Mind e mellett még verseket is ír, melyet szintén érdemes tudni és lehetőség is van megismerésükre itt-ott nyomot hagyott Gyugyon. Nagy megtiszteltetés számomra, hogy Szeretet c. versem is elhangozhatott Gyugyon, az elmúlt szombaton. A Közönség olyan szeretettel fogadta, amit a szívemben örökké őrizni fogok azokkal a kapott lelki kincsekkel, ami újra és újra vissza visz a csodálatos kis somogyi faluba. 

 

Most viszont már Pesten és a művészeti programok keretében ajánlok egy festészeti kiállítás megnyitót . 2019.júínius 7-én a Tető Galériában Talabér Angelika festőművész kiállítására invitálok minden szépre vágyó érdeklődőt és elárulom, hogy a kiállítást szerény személyem fogja megnyitni. Ezúton is köszönöm a bizalmat és a megtisztelő lehetőséget! 

Ugyanaznap délelőtt Egy Díjkiosztó Gála műsor lesz a Pénzügyminisztériumban, a Debreceni Nagyerdőért Egyesület szervezésében, ahová szintén megtisztelő meghívást kaptam, hogy gyerekeknek szóló műsoromból adjak ízelítőt. 

A júniusi hónap bővelkedik programokban, hiszen június 14-én 19 órától B Tóth Éva alkotóművészt fogom bemutatni  a Mr. Sale Caféban, ahol többek között az inspirációról is fogunk beszélgetni, miközben az egyedi alkotásokban gyönyörködhetünk, verseimmel, dalaimmal színezve. Június 16-án a Ver-Deco Galéria szervezésében lesz egy Díjátadó Gála képzőművész kategóriában „ Fejedelmünk II.Rákóczi Ferenc” címmel a Gödöllői Királyi Kastélyban, melynek háziasszonya leszek Veress Gabriella elnök asszony megtisztelő felkérésére.

Szóval a nyár is sok szép programmal kecsegtet, ha valaki unatkozna, csak bátran keressen, biztosan találunk mindenki számára megfelelőt!

 

Szeretettel: Hajdan Vali 
[email protected]
70/248-0547