Emilia számára a munkája az élete. Spirituális ember. A szeretet erejét tartja nagyra az életben. Küldetésének érzi, hogy a Nőket harmóniára, önismeretre ösztönözze.

HOGYAN TALÁLKOZTÁL A CSAK A NŐKNEK KLUBBAL?

Egy tündéri barátnőm segítségével találtam rá a klubra. Figyelem a jeleket, és az a küldetésem, hogy a Női dolgokat erősítsem. Ez a dolog megtalált sorsszerűen.

MI A HITVALLÁSOD?

Hiszem azt, hogy nekem itt dolgom van. Az a feladatom, hogy segítsem a Hölgyeket, abban, hogy visszataláljanak Önmagukhoz.

MIBEN SZÜKSÉGES ŐKET SEGÍTENI?

Sokszor azt tapasztalom, hogy önmagukat sem ismerik, csak egy víziójuk van magukról. Fontos, hogy tisztában legyünk az értékeinkkel, fontos, hogy megtaláljuk önmagunkat. A legjobb ha önmagunkba nézünk, olykor befelé fordulunk.

MILYEN EGY SIKERES NŐ?

A sikeres nő mindenképpen határozott kell, hogy legyen, fontos az önbizalom és az önértékelés is. Sok elvárásnak kell megfelelnie egy mai Nőnek. Mi Nők erősek vagyunk, de a harmónia megteremtése nem egyszerű, úgy hogy közben nem szabad elveszítenünk a nőiességünket.

MIÉRT TÁMOGATOD A CSAPATOT?

Lehetőségnek éreztem, és nagyon örültem, mert szeretek a Nőkkel lenni, és a közösségüket erősíteni. A lényeg, hogy egységben az erő.

SPORTOLSZ?

A vitorlázáshoz, nincs sok közöm, de imádom a vizes sportokat. Műugró voltam. Nagyváradon születtem és víz partján nőttem fel, ezért nagyon közel áll hozzám a víz energiája. Az életről is úgy gondolkodom, mint a hullámokról amiket meg kell lovagolni, mert az élet is egy nagy hullámzás. A hullámokat mindig meg kell lovagolni, de aztán ki is kell tudni kötni.

KELL A FÉRFI A NŐNEK?

A férfi kell, mert így vagyunk egységben és harmóniában.

Az interjút készítette: Tolvaly Orsolya