Már tudjátok, hogy az egyik terület, amivel már évek óta foglalkozom a barátnőmmel, dr. Kiss Gabriellával,  a MELLDIAGNOSZTIKA, ezen belül is a megelőzés, az életvitel megváltoztatási javaslatok, háttérben  a megbízható és világszínvonalú, első számú NUTRILITE  EGÉSZSÉGINTÉZET garanciájával és az általuk biztosított táplálék kiegészítőkkel.

 

Ma már, nemcsak lányok,  asszonyok,  hölgyek keresnek fel minket, hanem  férfiak is. Párom, Péter, aki  nagy  pecás, oly szeretettel  tud beszélni erről a foglalatosságáról, hogy  odafigyelve szavaira, egy érdekes gondolatsort indult el bennem.

 

Mondom, gondolatsor és nem tény, amit érdemes lenn tovább kutatni, ma még nem ez a feladatom, a küldetésem.

 

 

Péter megfigyelése

 

Tehát, a párom, Péter megfigyelte, hogy  mára a kárászok elvesztették azt a tulajdonságukat, hogy csak egyneműek lehetnek, illetve voltak. A tó, ahol pecázik,  sok-sok ember által lakott élettérrel van körülvéve. Ezek az emberek bizony szennyezik a környezetüket, hisz csatornarendszer nincs még kiépítve, különösen igaz ez a szigetekre.

 

Vajon mi kerülhet be  a vízbe, ahol a  halak élnek???    Minden,  ami  a háztartásukból kikerül, s minden, ami  az emberek méregtelenítési folyamata, életfunkciója  során  távozik  a szervezetükből.  Mondjuk ki bátran, az általuk  szedett gyógyszerek, hormonkészítmények, fogalmazásgátlók is.

 

Vajon, milyen hatással lehetnek  ezek  a melléktermékek a tóban élő lényekre, pl. a halakra???  Talán a Párom által tapasztalt  változás összefüggésben lehet vele??

 

Amennyiben  lehetséges ez,  és miért ne lehetséges? Ez indította el a képzeletem és  a gondolatsort, amiből ez az írás  most születik.  Vajon milyen hatással vannak azok a méreganyagok, hormonkészítmények,  fogalmazásgátlók, melyek  kiürülnek az emberi, a női szervezetből, bekerülnek  a  vízbe,  netán a Duna vizébe, s  onnan vissza a talajba, majd az ivóvíz hálózatba, és a férfiak ezt valamilyen formában elfogyasztják?

 

Vajon mi a  magyarázata annak  a megfigyelésnek, hogy  napról-napra  jelentkeznek férfiak is  mellvizsgálatra???

 

Mi lehet a háttérben?

Milyen  hatással vannak az emberi szervezetre  az élelmiszeripar mellett elfogyasztott talán nem kis mennyiségű gyógyszerek és méreganyagok? Nem beszélve a különböző, ezeket közömbösíteni szándékozó vegyi anyagokról, melyeket egyre többen – az árakról nem beszélve – jó szándékkal ugyan, de használnak, már akik  /septifosz, mikrisol, malatech stb/.

 

Csak egy  gondolatsor……………

 

 

Védelmet nyújtó Nutrilite termékek

 

Hiszem, hogy  a NUTRILITE  TERMÉKEIVEL, KIVÁLÓ VÉDELMET  TUDUNK ADNI A SZERVEZETÜNKNEK.

 

Az  alapcsomag, amit  jó szívvel ajánlok mindenkinek:

NUTRILITE NAPONTA   4 havi adag

"  Calcium Magnezium D3  3 havi adag

"  Fokhagyma 3 havi adag

"  Omega3  3 havi adag

"  Multirost 1 havi adag

 

ÉS  A NUTRILITE  E VITAMIN LECITIN

 

 

Elérhetőség:

Szigeti Erzsébet

36/70 3638 094