Tudja Ön, hogy életre szóló gondoskodást tud nyújtani szerettei számára?

Az alábbi eset végkifejlete napjainkban történt.

Egy nagymama 15 évvel ezelőtt különleges megtakarítást indított kis unokája Vince számára, azért, hogy unokája életkezdése anyagilag biztosított legyen.

A nagymama úgy akart gondoskodni Vincéről, ha bármi történik is az évek során a megtakarítás ne sérüljön. E cél eléréséhez megfelelő pénzügyi eszközt kellett választania. Az okos nagymama megtalálta a megfelelő konstrukciót, majd elindított az anyagi helyzetéhez képest ideális rendszeres megtakarítást.  Sajnálatos módon néhány év elteltével a nagymama beteg lett és meghalt.  A tragédia megrázta a családot, de a nagymama továbbra is gondoskodott anyagilag Vincéről. Vince 10 éven keresztül havi járadékot kapott a pénzügyi intézménytől, amellyel a nagymama a gondoskodást indította, illetve ez a pénzügyi intézmény átvette a rendszeres megtakarítás további fizetését a lejárat végéig.

halali-gondoskodas

A család már el is feledkezett arról, hogy milyen megtakarítás fut a háttérben, hiszen a nagymama már 10 éve meghalt. A nagymama halála óta, az unoka havi járadékot kap azóta is.

A napokban kerestem fel a családot, a megtakarítás kifizetésével kapcsolatban. Vince már felnőtt, egyetemre jár és kiváló sportoló vívásban.

Gondolhatják, hogy Vince mennyire meglepődött és örült, hogy a nagymamája a halála után 10 évvel is gondoskodik róla anyagilag, amely milliós tételt jelent Vince számára. Az anyagi támogatáson túl a nagymama példát is mutatott unokája számára, hiszen egy életre útmutatást adott Vince számára a gondoskodásról!

Gondoskodjunk magunkról és egymásról!

Németh Éva
Személyi pénzügyi mentor
Tel: +36 20 450 0848
E-mail:[email protected]
www.facebook.com/nemetheva.szemelyipenzugyimentor/