Az ősz sokak számára az elmúlást, a lezárást jelenti, a télre való készülődést. Az időjárás is hidegebbre és borúsabbra fordul, csökkennek a nappalok és növekednek az éjszakák hosszai. Az évszakok változása, az örök ciklikusság azonban teljesen természetes, és ha felfedezzük azokat a kincseket, melyeket ez az időszak tartogat a számunkra, akkor hálatelt, boldog szívvel fogjuk megélni ezt az időszakot.

 

 

 

 

Tanuljunk valami újat!

 

Az ősz – a tavaszhoz hasonlóan – a változásról és a megújulásról szól. Azonban amíg a tavasz inkább a külső világban megnyilvánuló dolgok eltervezésének és megvalósításának időszaka, az ősz a belső munka és elmélyedés időszaka, ezért is kedvez különösen a tanulásnak. A tanulás pedig már nem csak a gyerekek kiváltsága, mi, felnőtt fejjel ugyanúgy belevághatunk valamilyen új ismeret elsajátításába, legyen szó egy munkahelyi továbbképzésről vagy egy önismereti tanfolyamról. A tanulásnak ilyenkor teret ad a fénnyel és melegséggel teli otthonunk, ahol örömmel elmélyedünk a könyvek világában egy forró tea kortyolgatása közben.

 

+ Nature’s Design tipp: Tanulásunk sikeressége érdekében állítsuk a pozitív megerősítések segítő energiáját is a szolgálatunkba – ajánlom erre a célra a Nature’s Design „Élvezem a tanulást” feliratú poharát!  

 

 

 

 

 

Élvezzük az ősz ízeit!

 

 

Az őszi zöldségek és gyümölcsök – mint a szőlő, a szilva, az alma, a körte, a sütőtök, a gesztenye vagy dió – rengeteg ízletes ételnek szolgálnak alapjául.

 

Ha ezek közül választunk, azt szervezetünk is meghálálja, hiszen jó, ha tudjuk, hogy a legegészségesebb mindig az élőhelyünkön megtermő, évszaknak megfelelő gyümölcsökkel és zöldségekkel táplálni testünket.

 

 

 

 

A jó borok kedvelői számára pedig kihagyhatatlan programlehetőség ebben az időszakban a baráti társaságok számára szervezett borkostolók, melyek ilyenkor különösen hangulatosak.

 

+ Nature’s Design tipp: Ínyencek figyelmébe ajánlom az aranymetszés arányai alapján készült, élet virága szimbólumos Rubellum boroskancsónkat és Calix borospoharainkat, melyek gondoskodnak arról, hogy az isteni nedű minden egyes kortya tökéletes ízélményt nyújtson.

 

 

 

 

 

Csodáljuk meg a természet szépségeit!

 

Talán sokan egyetértenek velem abban, hogy a természet ősszel a legszebb. A szemnek rendkívül kellemes, meleg színekben pompázó dombok és völgyek szépsége leírhatatlan. Ne hagyjuk ki ezt a csodás látványt, szervezzünk minél több lélekemelő kirándulást a természetbe.

 

Sőt részt vehetünk a mostanában egyre népszerűbb csoportos zarándoklaton is, melynek lényege, hogy csoportban, azonban teljes csöndben tesszük meg a kijelölt utat, rátaláva így belső csöndünkre és az abban rejlő bölcsességünk válaszaira.

 

+ Nature’s Design tipp: Környezetkárosító műanyag palackok helyett, ajánlom a kiránduláskor is tökéletes szolgálatot nyújtó, 100%-ig természetes anyagokból készült, tartós és prémium minőségű Thank you ökopalackjainkat!

 

Remélem, hogy ötleteim segítettek abban, hogy ősszel is jól érezzük magunkat testben és lélekben egyaránt és ebben a változást segítő időszakban is megtaláljuk a boldogságot az élet – egyáltalán nem apró – örömeiben.

 

 

 

 

Dobráné Lábodi Edina

Nature’s Design Magyarország

+3630 603 0476

info@vitalizal.hu

www.vitalizal.hu