(function(i,s,o,g,r,a,m){i['GoogleAnalyticsObject']=r;i[r]=i[r]||function(){ (i[r].q=i[r].q||[]).push(arguments)},i[r].l=1*new Date();a=s.createElement(o), m=s.getElementsByTagName(o)[0];a.async=1;a.data-privacy-src=g;m.parentNode.insertBefore(a,m) })(window,document,'script','https://www.google-analytics.com/analytics.js','ga'); ga('create', 'UA-101886594-1', 'auto'); ga('send', 'pageview');
Hegyi Ildikó – Kineziológus, természetgyógyász2019-09-30T16:15:49+02:00

A kineziológia egy olyan terápiás módszer, amely gyökeresen megváltoztatta az életemet.

A ’90-s évek elején kezdődött egy agykontroll tanfolyamon. Itt hirdették Carol Ann Hontz, amerikai kineziológus előadását. Elsőként járt Magyarországon, így az elsők között ismerhettem meg tanítását. Megérintett a számomra, oly kedves természetes gyógymódok közül a kineziológia személyessége, sokrétű felhasználási lehetősége pedig elvarázsolt. Akkor fogalmazódott meg bennem először, hogy hivatásszerűen szeretnék kineziológiával foglalkozni. Ennek már több mint 25 éve.

Magam is önbizalomhiánnyal küzdöttem, s akkor még nem voltam hivatásos, szakmabeli természetgyógyász- az élet aztán jó példával járt előttem. ’96-ban megszületett a kisfiam, aki 2,5 évesen kezdett bölcsődébe járni és beilleszkedési nehézségeink voltak. Amikor megoldást kerestem, elsőként rögtön a kineziológia jutott eszembe. Már az első kezelés olyan hatással volt rám, hogy újra megfogalmazódott bennem, ezzel szeretnék foglalkozni. A későbbiekben szintén a kineziológiához fordultam segítségért, hogy megkönnyítsem az életünket. Kisfiammal ugyanis elsősként sokat küzdöttünk az olvasással, pontosabban az összeolvasással. Mikor már minden iskolai módszert kipróbáltunk, keserves gyakorlások sorozata után vettem elő a kineziológiát, s ekkor már gyakorlott terapeutaként elvégeztem az oldást. Másnap reggel legnagyobb meglepetésünkre már nem volt gond az összeolvasás, kisfiam azonnal megértette, amit olvasott.

Innentől soha többé nem volt problémája a szövegértéssel. Egy másik esetben a fiamról kiskamaszként megállapították, hogy gerincferdülése van. Mikor a gyógytorna ellenére sem javult az állapota, szintén a kineziológiát hívtam segítségül. Később egy kirándulás során jelentkezett a hatása. Kisfiam a nyakamba ugrott, én megöleltem, és egy roppanást hallottam, amitől nagyon megijedtem. Gyerekem azonban nevetve a földre huppant, majd elszaladt, és ettől megnyugodtam.

Elgondolkodtam mi is történt? Eszembe jutott, hogy a közelmúltban végeztem egy oldást a gerincferdülésére. Rájöttem, hogy az oldás hatására, az öleléskor ugorhatott helyére a gerincferdülést okozó csigolya. Ezzel a probléma, véglegesen megoldódott.
Ezekben az esetekben elég volt 1 – 1 kezelés. Vannak azonban sokkal összetettebb esetek is, melyek több alkalmat igényelnek.

Szakmai képzésemet a Touch for Health módszerrel kezdtem, majd a „One Brain” módszerrel, és a kineziológia további rendszerével, az AFT- vel folytattam. Szeretem ezt a sokrétű alapos módszert. Mára hivatásom lett. Ismereteimet energia gyógyászattal is bővítettem. Reikit, szellemgyógyászatot és arolo technikát tanultam. Megismerkedtem az élet mandalájának rendszerével. Legutóbb pedig Thetha Healing konzulens lettem.

Fontosnak tartom a folyamatos tanulást, ismereteim bővítését, hogy minél hatékonyabban, tudjam segíteni a hozzám fordulókat.

Hegyi Ildikó
Kineziológus, természetgyógyász
www.facebook.com/KineziologiaTermeszetgyogyaszat?ref=hl
www.kineziologia-termeszetgyogyaszat.hu
Telefonszám: 06 70 286 7959

Hegyi Ildikó - Kineziológus, természetgyógyász

Cikkek Hegyi Ildikó-től

Az önmegismerés útja

By |2020. január. 20.|

Segítek bejárni az önmegismerés útját, hogy kiegyensúlyozott, teljes életet élhess egészségesen. Az útkeresés útvesztőjében jelzőtáblákat mutatok neked, amelyek segítenek ezentúl a tájékozódásban. Megvizsgáljuk közösen a problémákat és a sikertelen megoldási

Az önmegismerés útja bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Miben segíthet a kineziológia?

By |2019. november. 08.|

November hónapban járunk, beköszöntött idén is az őszi-téli időszak. Ebben a hideg időszakban ajánlott tisztító kúrát végezni, hogy szervezetünk könnyebben birkózzon meg tél kihívásaival. Immunrendszerünk tehermentesítése segít megőrizni egészségünket, jó [...]

Miben segíthet a kineziológia? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva

Kineziológia-Mikor és miért?

By |2019. október. 10.|

A kineziológiát mindenkinek ajánlom, aki szeretne az életminőségén javítani, és nyitott a változásra kortól és nemtől függetlenül. Mikor és miért? Szeretne egészséges maradni. A már kialakult betegség lelki okát szeretné

Kineziológia-Mikor és miért? bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva