Gyertek velünk vasárnap! Találkozzunk, hogy tegyünk együtt testi-lelki-szellemi egységünk tisztításáért, fejlesztéséért!

 

Az eseményen hallgathatsz előadásokat a nagyteremben a legkiválóbbaktól, többekközött Müller Péter írótól, prof. dr. Bagdy Emőke pszichológustól, Váradi Tibor természetgyógyász és vallásbölcsésztól, Bóna László homeopátiás tanácsadótól, valamint Grandpierre Atilla csillagász, zenész és írótól.

 

A nagyszínpadon pedig felüdülhetsz a zene és mozgás harmóniájában: Szabó Ádám harmonikavirtuóz koncertjén, Koós Réka és Egyházi Géza musicalénekesek duettjén, Galambos Fecó bűvészműsoraában, Gaia & Lenni akrobata- és zsonglőrshowjában, illetve a nap végén Kövi Szabolcs fuvolaművész vetítéssel egybekötött zárókoncertjén.

 

 

Idén, a XVI. alkalommal megrendezett fesztiválon újdonsággal is meglepnek bennünket a szervezők, mert lesz Pódiumszínpad is, melyen környezetvédelmi, alternatív pedagógiai és az egészséges életmódot a sport szemszögéből bemutatott témákról lesznek rövidebb előadások és persze kerekasztal-beszélgetések is. Találkozhatsz az „Ökoanyu”-ként ismert Nagy Réka, a „Dobd ki a szemetest” c. könyv szerzőjével, Tóth Andi, Karkus Ottó Waldorf-pedagógusokkal, illetve Varga Balázs táplálkozási szakértő és blogger.rel Az előadások végén pedig tied lehet a szó, mert kérdezhetsz!

 

Idén is lesz Gyermekszínpad és finomságok kóstolása is!

 

Légy velünk a Napfényes Fesztiválon, ahol rengeteg meglepetés vár, tanulhatsz, szórakozhatsz és még a véleményedre is kíváncsiak! Érezzük jól magunkat, és legyen Napfényes a vasárnapunk!

 

Részletek: https://www.napfenyesfesztival.hu/