Pásztor Anni nem riad meg semmilyen kihívástól. Szereti a néha furcsa, néha különleges lehetőségeket, mert belső ösztöne, harmonikus ízlésvilága és páratlan szakmai tapasztalata pontosan eligazítja őt a mindennapok labirintusában.
 

Vallja, hogy a hagyomány nem a hamu őrzése, hanem a láng továbbadása. Ennek értelmében él és alkot!

 

Szokatlan felkérés?

Az 50. Kékszalag versenyen – múlt nyáron – a Csak a Nőknek Magazin elindult hajójával fedélzetén csak nőkkel, s természetesen Pásztor Anni-ruhákban. A felkérés sikeres teljesítéséhez újra kellett gondolnia a divattervezés általa képviselt jellemzőit. Távol került minden megszokottól, s pont ez jelentette a legnagyobb inspirációt. S az eredmény? Önmagáért beszélt: összhang, elegancia, nőiesen sportos összeállítás, ami harmonizált hajóval, s a hajón végzett feladatokkal is. A verseny eredményhirdetésén Anni által tervezett és kivitelezett ruhákban vehette át a női csapat az első helyért járó díjat!

Mi a titok?
Pásztor Anni ruhái elegánsak, izgalmasak, modernek, s ami a legfontosabb egy ruha esetében, hogy hordhatóak! A különböző anyagokat bátran társítja szem előtt tartva a megrendelő igényeit. 
A kollekciók darabjain finoman villantja meg a hagyományápolás jellemzőit kelmékben, mintákban, színekben és díszítésekben is.

 

Pastor Anni

divattervező
+36 30 971 0555
annipastor@gmail.com
www.annipastor.hu