Hétvége? De jó, bár még nem találtam ki mit is fogok csinálni a gyerekekkel. A Nagymama szabadnapos én meg egy kicsit kétségbeestem hova vigyem?!

Ha ilyen és ehhez hasonló gondolatokkal vagyunk, igyekszünk most nektek egy pár jó kis kikapcsolódási módot adni, ami segíthet merre legyen az arra.

Véleményem szerint élvezzük ki a még szabadban tölthető pillanatokat. Remek program a Velencei-tó körbe biciklizése. Felnőttnek, gyereknek egyaránt fantasztikus aktív program, ami teljesíthető és közben csodálatos helyeken járhatunk és megállhatunk fürödni is. Elmehetünk gyerekeinkkel a Tiszához evezni és közben sátorban is alhatunk, felejthetetlen élmény marad ez is a számukra. Nagy örömmel fogják mesélni, amikor Apa fát vágott vagy Anya bográcsban főzött.  Hasonlóan kedves emlék lehet ezen a hétvégén a Balatonra ellátogatni és onnan nézni a tűzijátékot. Izgalmas pillanat amikor a Balaton több helyszínéről láthatjuk a tűzijátékot. Kimehettek a Margitszigetre egy piknikre. Ne hagyjátok ki a zenélő kutat, vagy a sziget végén lévő ingyenes állatsimogatót. Vagy csinálhattok egy éjszakai biciklizést együtt Budapesten. Arról nem is beszélve, hogy most lesz az augusztus 20-ai ünnepély, amikor az egész belvárosban jobbnál-jobb programok állnak rendelkezésünkre. Nézzünk körül és élvezzük együtt a nyár utolsó napjait.

Remélem tudtam egy kis ötletet adni, hogy hogyan töltsétek a hosszú hétvégét. Legyen ajándék ez az együtt töltött idő mindenkinek.

Mitruczky Szandra