Van kisállatod? Négylábú vagy kettő? Mindegy is, a lényeg a szeretet, amit adsz és visszakapsz! Hűséges társ és barát van körülötted, akiről nagyon jó gondoskodni. De felelősség is, hisz szelídítitek egymást!

Mivel tudod a legjobbat adni?
Van egy természetes ásványi anyag, ami a fő összetevője az Anibent termékeknek. Ez pedig a bentonit! Egyaránt használható kis Kedvencünk külső és belső komfortjának megtartásához, azaz állatgyógyászati és állatápolási célokra is.

Hogyan használjam?
Vízzel elegyedve gélesedik, így saját térfogatának többszörösét is képes megkötni, s az ioncserélő képessége is nagyon magas. Így képes a méreganyagokat megkötni, majd azokat eltávolítani a szervezetből.

Ha kutyád vagy cicád van, esetleg lovakat tartasz, akkor…
A bentonit alapú termék használata segítheti az állat emésztését, ha vannak gyomorbántalmai, akkor azokat pedig csökkenti. Miért? Azért, mert a sokféle mikro- és makro elemmel az állatunk szervezetébe jutnak szükséges anyagok a Belsőleges por termékkel. 500 vagy 1000 grammos kiszerelésben kapható praktikus tégelyben.

Háztáji állatokat tartóknak szóló különlegességek!
Haszonállatok és kedvtelésből tartott patás vagy karmos állatok esetében a bentonitot tartalmazó krém a szárú részek kiegészítő kezelésére használható gyulladással, fájdalommal járó eltávolítás megsegítésekor.

A szarvasmarhák, juhok és kecskék számára pedig fejés után a tőgybőr védelmére, esetleges gyulladására használható kiegészítő kezelésként a tőgykrém, ami szintén bentonit alapú segítség.

A kiscsirkék számára is van bentonit alapú takarmánykiegészítő, mely segíti a napos- és a növendék csibék megfelelő fejlődését. Segíti az emésztést, rendszeres használata a kisállatok tollcsipkedését, kannibalizmusát csökkenti, azaz a stresszhatásokat szünteti meg. Kedvező az állattartónak is, mert a rendszeres használat csökkenti a csirketrágya kellemetlen szagát is!

Van védelem a rovarcsípés ellen is?
Igen, a bentonit tartalmú hintőpor az állatok testfelületén jelentkező sebek kiegészítő kezelésében nagy hatású.

A cég filozófiája garancia a minőségre: korrekt és rugalmas együttműködés, a vásárlói igények és elvárások figyelembe vétele a termékgyártás, valamint kiszállítás során!

www.axibent.hu
info@axibent.hu
06- 36/36-8000