Szerintem négy nagy és ezer kisebb időzített bomba veszélyezteti a mai kor emberét. Ezek a környezetünkben és a világunkban felhalmozódó mérgek- Chemtrail a levegőben, mikro plasztik mindenütt és a széndioxid arányának a megváltozása ( „Jó légzés, jó egészség” című cikkben már írtam róla), a fák kiirtása. A mobil és rádiós sugárzások, szélkerék, sugárzást kibocsájtó gépek („Áldás vagy átok” című cikkben pedig kifejtettem ezeknek az eszközöknek káros hatását.)

 

 

 

 

Alumínium

Az alumínium az élet minden területén jelen  van. Glyphosat pedig a növény-gyümölcs termesztésben és végül az ember tányérján is ott van.

Az egyik leggyakrabban előforduló eleme a földünknek. Egy anyag a repülőgépipartól a konyháig. Az építészeti elemektől a mindennapunk számos területéig elterjedt. Ugyanakkor felmerül a veszély, hogy az eddig semleges hatásúnak hitt alumínium az emberi testre mégis káros. A mellráktól az Alzheimer betegségig, a csonttöréstől a krónikus vérszegénységig, a tüdőbetegségtől a csontritkulásig fontos szerepet játszik ezeknek a betegségeknek a kialakulásában. 

 

 

Hogyan jut az alumínium a testünkbe?

 

  • Élelmiszer útján (szárított fűszerek és gyógynövények pl. fekete bors, fekete tea, retek, ázsiai ételek)
  • Ételek színező anyagával (E173, E520, E 523, E541, E 1452)
  • Csokoládéval, ivóvízzel, gyógyszerekkel (pl. nyelőcsőégés elleni tabletták)
  • Konzerv és konyhai evőeszközzel és edényekkel
  • Alufóliával és más csomagolásra alkalmas dolgokkal
  • Kozmetikában használatos termékekkel, dezodorok útján (a hónaljban nagyon vékony a bőr felület, ezért az alumínium egyszerűbben be tud jutni a testünkbe, ezért fontos, hogy a dezodor, amit használunk, alumínium mentes legyen). Készítsünk saját kezűleg dezodort, pl. Levenulásat a „Levendulas dezodor” cimü cikkben mar irtam rola.

 

Az ételekkel naponta kb. 15 mg alumíniumot viszünk be a testünkbe!

 

Akárhol is vagyunk, egyszerűen csak belélegezzük a levegőből az alumíniumot, igy  nagyobb lesz a Chemtrail veszélye.

 

 

 

Hova kerül az alumínium a testben, ha bejut?

 

A csontba, agyba és főleg a tüdőbe! A szakirodalom szerint kb. 60% alumínium a vesék útján választódik ki. Ezért is fontos a megfelelő mennyiségű víz fogyasztása. De marad  40% alumínium a testben, ami évről-évre mindig több lesz. Megállapított tény, hogy az alumínium az idegek Kalcium egyensúlyát megzavarja.

 

 

 

 

 

 

 

 

Hogyan védekezhetünk az alumínium ellen, illetve hogyan tudjuk a testből eltávolítani az alumíniumot?

 

A kulcsszó a Szilícium. Tehát szilíciumot tartalmazó magokkal, zöldségekkel stb. Fontos a kolloid szilícium bevitele. (A kolloidról már írtam egy korábbi cikkemben „Kolloid” címmel). Az alumínium a test számára méreg! Fontos a magnézium háztartásra is figyelni, a depokat feltölteni. Megfigyelték, hogy ha a testben a magnézium jelenléte lecsökken, akkor nagyobb mértékű az alumínium beépülése a szervekben. Ide tartozik a kolloid magnézium bevitele és a magnézium olaj használata. (A magnézium olajról már írtam a „Nagnezium olaj” cikkemben).

 

Az étkezésnél a Kalcium-Magnézium arányára ügyelnünk kell (diók, zöld saláták, BIO tojás és a B-vitamin komplexre). A májat és a vesét erősíthetjük teákkal és zaftokkal. A máj tisztítása legegyszerűbben naponta reggeli olajrágással kezdődik. Ez a legegyszerűbb és a legjobb mód a máj tisztítására! (Az olajrágásról már írtam a „Hosszu elet titka”cikkemben).

 

A Cink, Szelén és E-vitamin bevitele a testünkben, kolloid formában a legjobb. Apfelpektin, C-Vitamin, medvehagyma, algák segítségével, homeopátiával. Ásványi anyagok és a nyomelemek optimális jelenlétével. Fontos, hogy az alumínium eltávolításakor ne szenvedjünk bélbetegségben, dugulásban.  A  kiválasztásra adjunk időt a testnek. Igyunk elegendő mennyiségű sima vizet, mert csak a víz tudja a hatástalanított alumíniumot „kimosni” a szervezetünkből.

 

 

GLYPHOSAT

 

Közismertebb nevén gyomírtószer. De nem csak a gyomokra, hanem az anyaföld összetételére, a bogár világra, a földben élő rovarok fejlődésére, a növényeket beporzó méhecskék részére, az állatvilágra, akik a gyomot legelik, és végezetül a benne felnövő zöldség és gyümölcsre is káros, ami végül az ember tányérján lesz. Én mindig mondom, hogy egyszerű „paraszti  ésszel” kell gondolkodnunk és higgyünk a belső intuícióknak! Nem véletlen, hogy már országos kampányok vannak a GLYPHOSAT ellen.  Ha egy BIO gazda földje mellett GLYPHOSAT-al  permetez egy nem BIO gazda, bizony a széllel és az esővel  messze kilóméterre is elkerül a méreg… Kérdezhetnénk akkor, hogy a BIO az valóban BIO?

 

 

 

 

 

 

Mindenkinek ajánlom, hogy a megvásárolt zöldséget és gyümölcsöt szódabikarbónás vízben mossa át, majd tiszta folyó vízben is mielőtt elfogyasztja.

 

„Minden nagy expedíció egy kis lépéssel  kezdődik!”- tibeti bölcselet

 

 

Ne féljünk az első lépést megtenni!

 

 

 

 

 

Busch-Turcsányi Sipos Éva

 

Természettudományok docense

 

eva.turcsanyi.busch@gmail.com

 

eva-turcsanyi-busch.wixsite.com/budapest