A hideg, téli hónapokban fokozottan szükséges támogatni immunrendszerünket, elsősorban a tápanyaghiány pótlása és a gyakrabban előforduló vírusos betegségek elleni védettség érdekében.

Az immunrendszer fő feladata, hogy szervezetünkben megkülönböztesse a saját és az idegen anyagokat, majd utóbbiakat felismerve eltávolítsa, megsemmisítse őket.

Immunitásunk bizonyos mértékben velünk születik, azonban később jelentős immunitásra tehetünk szert az életmódunk, táplálkozásunk segítségével, természetes vagy mesterséges úton.

 

Immunrendszerünket elsősorban természetes úton érdemes erősítenünk, amelyre valóságos bombaként hat a C-vitamin és cink egyidejű fogyasztása.
Mivel a szervezet a cinket  nem tudja előállítani és csak korlátozott ideig tudja elraktározni, ezért azt az élelemmel szükséges megfelelő mennyiségben bevinni.
A Dr. Steinberger Vitesse „az immunrendszer támogatására” tartalmazza ezeket a fontos tápanyagokat egy harmonikusan komponált, almából, mangóból és a természetnél fogva C-vitaminban gazdag acerolából készült gyümölcslé formájában.

Szervezetünk a cinket a kiegészítők közül cink-glükonát formájában tolerálja legjobban.

Napi 150 ml Vitesse gyümölcslé fedezi C-vitaminból, a felnőttek számára szükséges napi ajánlott bevitel 300%-át és cinkből a 23%-át.

Összetevők: almalé, mangóvelő, almavelő, acerolavelő, C-vitamin, 100 ml-ben 10,45 mg  cinkglükonát.

 

Extra immunerősítő tipp:

 

 

BIO GYÖMBÉR-MIX

 

Gyömbérrel kevert vegyes gyümölcslé

 

A gyömbér az egyik legősibb gyógynövényünk, amelyet fűszerként világszerte régóta használnak. Tudományos kutatások szerint a gyömbér több, mint 100 különböző jótékony tulajdonsággal rendelkezik. Angliában gyomornyugtató italokat, és sört készítettek a gyömbérből. Utóbbi előfutára volt a mai gyömbérsörnek. Ma már élelmiszerként és gyógyszerként is széles körben fogyasztják.

A gyömbérben vírus- és baktériumellenes hatóanyagok is találhatóak, izzasztó hatásáról is ismert, csökkenti a lázat és csillapítja a köhögést.

Gazdag forrása az A-,C-,E- és B-komplex vitaminoknak, ezen kívül sok magnéziumot, foszfort, káliumot, szilíciumot, nátriumot, vasat, cinket, kalciumot és béta-karotint tartalmaz.

 

Elérhetőség:

www.drsteinberger.hu