Barion Pixel
Menü
Kosaram

Különleges ajánlatok

Büntetlen édes örömök
Varázsoljon az ünnepek alatt ínycsiklandó édességeket otthonába a Büntetlen Édes Örömök karácsonyi csomagunkkal! Ez a csomag három BENEFITT szénhidrátcsökkentett gluténmentes lisztkeveréket tartalmaz, hogy megkönnyítse az egészséges és finom édességek elkészítését. Élvezze az ünnepi időszakot ízlete..
4 500 Ft 5 460 Ft
Nettó ár:4 500 Ft
Büntetlen örömök
Az ünnepek közeledtével hozza el a kulináris élvezeteket otthonába a Büntetlen Örömök karácsonyi csomagunkkal! Ezen csomag két kiváló minőségű BENEFITT terméket tartalmaz, amelyek nemcsak finomak, de egészséges és diétás alternatívát is kínálnak. Élvezze az ízeket, anélkül, hogy lemondana a tápláló ..
3 500 Ft 4 220 Ft
Nettó ár:3 500 Ft
Csillogó edények csomag
Az idei ünnepek alkalmából hozza el az otthoni tisztaság és csillogás élményét a Csillogó Edények csomag segítségével! Ez a csomag két minőségi tisztítószert tartalmaz, amelyek kifejezetten az edények és konyhai felületek tisztítására lettek tervezve. A Nature Ville By Herbow gépi mosogatószer és a ..
4 000 Ft 4 600 Ft
Nettó ár:4 000 Ft
Csillogó konyha csomag
Hozza el az ünnepek ragyogását és a tisztaság érzését otthonába a Csillogó Konyha csomag segítségével! Ez a csomag három kiváló minőségű tisztítószert tartalmaz, amelyek speciálisan lettek tervezve a konyha tisztántartására. A Herbow folyékony mosogatószer, a Nature Ville by Herbow konyhapult és bút..
4 200 Ft 4 790 Ft
Nettó ár:4 200 Ft
Firkák a harmadik évezred hajnalán
„Egy szerző; két, vagy még több könyv, ez nem ritka, de két szerző és egy könyv, ez már ritkább, de érdekes. Miért jelentett meg két teljesen más hivatást betöltő, más nemű, és más országban élő személy, egy közös könyvet, mi ennek az értelme, a célja? A kérdés logikus, de mindjárt tisztázom...
1 990 Ft 4 990 Ft
Nettó ár:1 990 Ft
Herbow 2in1 habmosogatószer és általános felülettisztító - zöldalma illattal 300ml
2in1 HABADAGOLÓ FEJES NÖVÉNYI EREDETŰ MOSOGATÓSZER ÉS ÁLTALÁNOS FELÜLETTISZTÍTÓMOSÓDIÓ KIVONATTALMiben más a Herbow habmosogató-felülettisztító a hagyományos mosogató..
1 000 Ft 1 190 Ft
Nettó ár:1 000 Ft
Kollagén Booster
Tegye meghitté karácsony ünnepét azzal, hogy az ajándékozottja egy csomagban kapja meg az egészség és szépség forrását! A Kollagén Booster csomag egyedi és hatékony módja annak, hogy a szerettei megtapasztalhassák a Benefitt reform kollagén italpor előnyeit. Ez a csomag kifejezetten azoknak szól, ak..
10 000 Ft 12 489 Ft
Nettó ár:10 000 Ft
Legyen minden tiszta – baby edition
Az idei karácsonyi csomagajánlatunkban a Legyen Minden Tiszta - Baby Edition tökéletes választás a kisbabák és kisgyermekek ruháinak kifogástalan tisztaságának megőrzésére. A Herbow Bambino termékeivel garantáltan mind a kis- mind a nagyobb méretű színes és fehér ruhák frissek maradnak. A csomagban ..
4 000 Ft 4 700 Ft
Nettó ár:4 000 Ft
Legyen minden tiszta – black edition
Ebben az ünnepi szezonban hozza el az eleganciát és a tisztaságot a Legyen Minden Tiszta - Black Edition karácsonyi csomag segítségével! Ez a csomag kifejezetten a fekete ruhadarabokhoz lett tervezve, hogy megőrizze azok színének intenzitását és frissességét. A Herbow minőségi termékei segítenek abb..
7 200 Ft 7 880 Ft
Nettó ár:7 200 Ft
Legyen minden tiszta – color edition
Ezzel a csomaggal az idei ünnepek során a színek és a tisztaság örömét hozhatja el otthonába! A Legyen Minden Tiszta - Color Edition karácsonyi csomag két kiváló minőségű IHEELP terméket tartalmaz, amelyek ideálisak a színes ruhadarabok frissen tartására. Az élénk színeket megőrizve és kellemes illa..
7 300 Ft 8 280 Ft
Nettó ár:7 300 Ft
Legyen minden tiszta – jeans edition
Ebben az ünnepi szezonban tisztaságot és frissességet ajándékozzon a Legyen Minden Tiszta - Jeans Edition karácsonyi csomaggal! Ez a különleges csomag ideális választás azoknak, akik szeretnek gondoskodni ruhatárukról, különösen a kedvelt farmerruházataik esetében. A Herbow minőségi termékeivel gara..
5 300 Ft 5 990 Ft
Nettó ár:5 300 Ft
Legyen minden tiszta – white edition
A tisztaság és elegancia jegyében hozza el otthonába az ünnepek fényét a Legyen Minden Tiszta - White Edition csomag segítségével! Ez a csomag kifejezetten a fehér ruhadarabok tisztítására és frissen tartására lett összeállítva. A Herbow mosószóda és az IHEELP White Cloud folyékony mosószer koncentr..
4 000 Ft 4 730 Ft
Nettó ár:4 000 Ft
Gyártó: Mester Attila
Mester Attila - 15 perc konzultáció
A 15 perces konzultáció tartalma: Felajánlok Neked egy negyedórás online konzultációt is, hogy kiderítsük, mi az életedben, ami a legtöbb szenvedést, a legtöbb rossz hangulatot okozza. Vállalom, hogy elkészítem belőle a saját mobil háttérképedet, ami minden megnyitásnál ott lesz a szem..
1 990 Ft 2 990 Ft
Nettó ár:1 990 Ft
Gyártó: Mester Attila
Mester Attila - 60 perc konzultáció
A 60 perces konzultáció tartalma: Lehetőséget biztosítok Neked egy 60 perces online konzultációra, ahol bármelyik módszeremet kipróbálhatod a könyvből a vezetésemmel. Jó, ha van az elején egy MESTERed, aki GPS-ként elnavigál, hogy biztosan elérj a kitűzött célodig… Ha magaddal szere..
6 990 Ft 8 990 Ft
Nettó ár:6 990 Ft
MESTERÁPIA - Szeress felelősséggel
Elég a problémákból? Válj önmagad pszichológusává, hogy boldog családban élhess! Egészségben és harmóniában, a pároddal újra szerelemben és felelőss&ea..
5 000 Ft 5 990 Ft
Nettó ár:5 000 Ft
Mosódiós első randi
Hozza el az első randi izgalmát és frissességét az otthonába a Mosódiós Első Randi csomag segítségével! Ez a csomag két kiváló minőségű Herbow terméket tartalmaz, amelyek ideálisak a ruhák tisztán és kellemesen illatosan tartásához. A Herbow mosódió labda természetes tisztítóerővel rendelkezik, míg ..
1 290 Ft 1 680 Ft
Nettó ár:1 290 Ft
Tételek: 1 - 16 / 21 (2 oldal)