Végre valami, ami kíméli a háziasszonyt az őszi saras időkben

iRobot BRAAVA 390T feltörlő robot mellett a háziasszonyoknak több szabadideje lesz vagy az számukra pluszként keletkezik. Kemény padlós felületen (padlókerámia, parketta, laminált padlólap, linóleum, PVC) a robot megteszi azt, amit minden helyiségben napi gyakorisággal kell(ene) tennünk, de a valóság nem pont ilyen.

A száraz vagy nedves feltörlés program alternatívájából választhatunk. Ehhez előzetesen rögzíteni kell a mikroszálas, mágneses tapadású fehér (száraz feltörléshez) illetve a kék (nedves feltörléshez) kifejlesztett törlőtextíliák valamelyikét. Utóbbi a kényelem végett mosható.
A száraz feltörlés program tekintélyes, közel 100m2 felületet tud ellátni, a nedves feltörlés ennek az egyharmadát, ami így is 6×5 méteres területnek felel meg.

Az utóbbihoz a vízgazdálkodást a Pro-Clean vízkijuttatási eljárás biztosítja.

A száraz feltörléssel az iRobot Braava 390T feltörlő robot a felületet párhuzamos szeletekre osztva végez. A nedves feltörlést a NorthStar beépített navigációs rendszer felügyeli. A teret feltérképezve a felületet a nedves feltörlés úgy fedi le kötött minták szerint, hogy ne utána maradhasson a padló csíkosan.

iRobot-BRAAVA-390T-feltorlo-robot

Tevékenysége a többfunkciós takarítófej feladatának helyes megválasztásával lesz igazán hatékony. A munka végeztével az iRobot Braava 390T feltörlő robot visszanavigál a kiindulási pontjára. Akkumulátorát normál üzemmódban 4 óra alatt tölti fel, TURBO üzemmóddal fele idő kell neki. A robot az útja során elkerüli a lépcsőket, a padlóburkolat-váltócsíkokat és a szőnyegeket. Mindezt intelligens érzékelőrendszere, és a hozzá kifejlesztett elemző algoritmus teszi lehetővé. Az alacsony és szögletesített forma segíti, hogy rendszeres használata a bútorok alatt és a sarkokban is megőrizze a tisztaságot. Egyszeri beruházással könnyedén letudva a leginkább piszkolódásnak kitett helyiségek gondja. Miért dolgozzunk újra és újra, ha az iRobot Braava 390T feltörlő robot helyettünk elvégzi azt?

www.myrobotcentrum.hu
iRobot BRAAVA 390T feltörlő robot

Sándor Gy. Zsolt
+36-30 / 270-5986
[email protected]