Kedves Induló!
 
A program egyszerűségéből adódik, hogy a részletekre nem figyelünk.
 
A program étkezési szabályai nem újak, már sok-sok év orvosi, vizsgálati tapasztalatait foglalja össze, amiket a fitness világában is használnak, de itt, így egyszerűbben van összefoglalva. Ezért is tetszik neked talán.
 
A legnagyobb kincs egyrészről, hogy lesz egy támogatód, és részese leszel egy támogató csapatnak, akik veled együtt úton vannak, vagy már túl vannak rajta. Ebben az egyedülálló, hogy végig fogják a kezed, és óriási értéket képvisel, mert a legtöbb diétázó ott veszik el, hogy elakad, és nem tudja hogyan tovább, mert nincs kihez fordulnia, vagy csak összegekért cserébe tud válaszokat kapni.
 
A támogatódtól tudsz kérdezni, tud motiválni, és segíteni, a saját tapasztalatából, és a mögötte álló hazai és nemzetközi csapat tapasztalatából, ez garantálja a sikert.
 
 
Viszont, hogy a támogatód is felelősséget tudjon vállalni érted, és a nevét adja az utadhoz, van néhány dolog, amit neked kell vállalnod, hogy mindezt megkapd.
  • Indulás előtti előkészületeket, amiket a leírásban találsz, ne feledd! (bevásárlás, testsúlymérés, fénykép előtte, amit nem kell senkinek megmutatnod, lépésszámláló beszerzése vagy applikáció letöltése; figyeld néhány napig, mennyi a lépésszámod a mostani életeddel).
  • Fontos, hogy rendszeres kapcsolatban legyetek, amire napi szinten a támogatódnak szüksége van, az a napi lépésszámod, az elfogyasztott víz mennyisége, és csak a súlyváltozásod (mínusz 0,5 kg, vagy plusz 0,3 kg)!
  • Emellett magadnak jó, ha vezetsz egy naplót, hogy mit ettél, mikor, mert ha stagnálás van, ez sokat tud segíteni, hogy a támogatóddal együtt ki tudjátok elemezni.

  • Ha használsz kiegészítő termékeket, a NUTRILITE termékekkel csinálja mindenki a programot! Mert garantált a tartalom, és a minőség, és a legkedvezőbb!
A minőségi ALAP, vitamin (multi vitamin, Omega 3, kalcium magnézium, rost: tabletta vagy rostpor; beszerezheted csak a 6 hétre való adagot is) pótlás azért nélkülözhetetlen, hogy a megfelelő tápanyag, ne csak mennyiségben, hanem minőségben is bejusson a szervezetedbe GARANTÁLTAN, és egyensúlyban légy. Mert ha nem szedsz, vagy nem jót szedsz, akkor vagy energia hiányos leszel, vagy a sejtjeid kezdenek éhezni, és sóvárogni fognak.
 
A kiegészítő termékek használata (1 adag fehérjepor, ½ fehérje szelet) opcionális, mert azokat lehet helyettesíteni, rendes étellel, sőt egyébként is csak max. 2-szer megengedett, ha szeretnél is használni. De lehet az is, hogy mentőövként 1-2 szeletet szerzel be, ha hirtelen nem tudod megoldani, hogy boltba menjél.
Ami fontos, hogy ülj le a támogatóddal beszélni, hogy személyre szabottan, jól be tudd illeszteni az életedbe, mindannyian mások vagyunk. Ez a program tényleg egy élvezetes, utazás tud lenni, nem egy szenvedős kúra ez, ha JÓL csinálod, és sokat tanulsz magadról, és újjá tudsz alakulni! Fontos hogy nem csak következetes légy magadhoz, hanem kedves is.
 
VÁRUNK TÉGED IS!
 
Szigeti Erzsébet
életvezetési tréner
lektorálta Párom,
Benkő Péter
36 70 363 8094