A Bánki Donát Műszaki főiskolán, majd a Külkereskedelmi Főiskolán, a mester képzésen Marketingkommunikáció szakon végzett. 20 évig IT területen dolgozott, majd egy nagy fordulattal egy kertészeti termékeket gyártó cégnél, a GARDENÁNÁL helyezkedett el, mint marketinges.

MIÉRT INDULTÁL EL MŰSZAKI PÁLYÁN?

A szüleim is műszaki pályán mozogtak. Én pedig Apával szereltem mindig, így ismerem a szerszámokat. Sajnos már birtokosa is vagyok, mert megörököltem tőle. Ő sokat szerelt otthon, és én voltam az inasa. A műszaki főiskolán kellett ív és láng hegeszteni, valamint esztergálni is. Az ív és lánghegesztésből 5-ös voltam, az esztergálás csak 4-esre ment. Nagy szerelő vagyok máig. Szeretem ha valamit létre hozok.

MI VOLT AZ UTOLSÓ “SZERELÉS” AMIT ELKÉSZÍTETTÉL?

Hétvégén éppen küszöböt csináltam a nyaralóban és nagyon örültem neki, hogy végre rászántam magam. Először puhafát kerestem, de a pincében csak egy tölgy deszka volt. Kicsit faragnom kellett rajta, de elkészült, és még ma is tetszik.

MI MOTIVÁL?

Szeretek jókedvű és motivált emberekkel együtt lenni. Az elmúlt években önkéntesként dolgoztam egy Női egyesülettel. Ott hallottam előadásokat arról, hogy mások, különböző kanyarokat téve, hogyan kezdték újra az életüket.. Nagyon nagy hatással voltak rám. Az ilyen történetek engem inspirálnak. A Női Klub vezetője Magdi is nagy hatással van rám a pozitív életszemléletével. Hiszek az összefogásban és az emberek önzetlen támogatásában, és éppen ezt látom a CSAK A NŐKNEK KLUBAN is.

MILYEN ÉRTÉKEKET KELL KÉPVISELJEN A MAI NŐ?

Mindenkinek más értékrendszere van, valaki a külsőségeknél megáll. Szerintem a legfontosabb, hogy vállalható és példaértékű életet éljünk. Három gyermekem van, gyakran hallom tőlük, hogy én is olyan szeretnék lenni, mint Te, ha annyi idős leszek. Ezt jó hallani, mert akkor sikerült az értékrendemet nekik átadnom.

HOGYAN FOGADTAD A FELKÉRÉST?

Húú… Majd kiugrottam a bőrömből, amikor meghallottam a felkérést. Csodálatos borzongást éreztem és sikoltoztam örömömben. Mert ez a csodás program már régóta hiányzott a bakancslistámról.

MIT ÜZENSZ A CSAPATTÁRSAIDNAK?

Hajrá lányok! Mutassuk meg!

Az interjút készítette: Tolvaly Orsolya