Idén is fantasztikus programmal kápráztatja el a közönséget a Margitszigeti Szabadtéri Színpad nyári repertoárja. A hagyományoknak megfelelően a komolyzenei koncerttől, az operán keresztül a könnyűzenés műfajig, a legszélesebb értelemben véve, mindenki megtalálja a számára vonzó előadást.

 

 

Néhány előadás, ami mindenkinek látni kell!

 

 

Az operától a tangóig    2018.07.15.

 

Erwin Schrott nevét jól ismerik a komolyzene rajongói. A világhírű operaénekes most a budapesti közönséget kápráztatja el. Partnere az est folyamán Pasztircsák Polina, a gyönyörű, fiatal szoprán, aki szintén kiemelkedő tehetség.

 

 

 

 

 

 

https://szabadter.hu/programok/item/2431-operatol-a-tangoig-erwin-schrott-galakoncert.html#.WzspNdUzbDc

 

Vár a Margitszigeti Szabadtéri Színpad

 

 

Cirkuszhercegnő  2018.07.20.

 

Az operett kedvelők kellemes nyáresti programként egy exclusive kiállítású előadást élvezhetnek. Kálmán Imre: Cirkuszhercegnő című előadásában népszerű magyar sztároknak, Miller Zoltánnak és Dobó Enikőnek tapsolhat a közönség. Az előadás különlegessége, hogy a Fővárosi Nagycirkusz művészeivel közösen valósul meg a produkció, tehát valódi cirkuszi mutatványokkal varázsolják el a nagyérdemű publikumot a Szabó Máté által színre vitt előadásban.

 

 

 

 

 

 

https://szabadter.hu/programok/item/2433-cirkuszhercegno-operett-bemutato.html#.WzstRNUzbDc

 

 

 

 

Izgalmas esték, varázslatos előadások a Margitszigeten

 

Rigoletto  2018.08.03.

 

Giuseppe Verdi népszerű operája csendül fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon. Az előadást olyan sztárok varázsolják színpadra, mint a címszerepet éneklő Guiseppe Altomare, világhírű olasz bariton, a Mantovai herceget a mexikói Arturo Chacón-Cruz alakítja, aki az elmúlt évek kiemelkedő felfedezettje. Gildát Szemere Zita énekli. Izgalmas előadásnak lehetnek tanúi a nézők.

 

 

 

 

 

https://szabadter.hu/programok/item/2478-giuseppe-verdi-rigoletto-operabemutato.html#.Wzsz3dUzbDc

 

 

Egy Amerikai Párizsban – Bernstein és Gershwin a Margitszigeten   2018.08.10

 

Leonard Bernstein neve összefonódott a zenével. Az utánozhatatlan stílusú mester mindig lenyűgözte a közönséget. Életművével fantasztikus értéket teremtett. Születésének 100. évfordulója alkalmából nagyszabású szimfonikus koncerttel adóznak az emlékének a szervezők.

 

 

 

 

 

https://szabadter.hu/programok/item/2526-bernstein100-gershwinnel-koncert.html#.Wzsw49UzbDc

 

 

Könnyed kikapcsolódás, ünnepi percek a Margitszigeti Szabadtéri Színpadon

 

Caramel koncert   2018.08.20.

 

Augusztus 20. igazi ünnep. Molnár Ferenc Caramel most először, önálló koncerttel lép fel a Margitszigeti Szabadtéri Színpadán. A különleges tehetségű énekes népszerűsége 14 éve töretlenül ível fel. Ezen az estén felhőtlen kikapcsolódásra számíthatnak a rajongók.

 

 

 

 

 

 

https://szabadter.hu/programok/item/2548-caramel-unnepi-koncert.html#.Wzs8MtUzbDc

 

szabadter.hu

 

 

képforrás: szabadter.hu

https://goo.gl/ZJwCDk