Szikrázó napsütés, nyaralás, szabadság, kirándulások a családdal, sok finom gyümölcs, szeretteink közelsége és szabadideje mind-mind a nyár jellemzői. Ilyenkor egy szál ruhában járunk, több a szabad időnk, élvezzük, hogy még este kilenckor is világos van, esetleg gyümölcsöt és zöldséget tartósítunk, hogy egy kicsit visszahozzuk a nyár hangulatát a hosszú téli estéken.

Ugye kedves Olvasó Neked is eszedbe jut ezekben a napokban, hogy lassan vége a nyárnak.  Kicsit sajnáljuk magunkat, gondolataink a téli, nyári ruházat cseréje körül keringenek. Eszünkbe jut, hogy sötétben kell felkelnünk, de még munkába induláskor is sötét van, és sötétben, fázósan indulunk munka után haza is.

Bizony ezek a gondolatok valljuk be rossz hatással vannak a hangulatunkra és ezáltal az egészségünkre is. A feladat tehát adott.

Át kell menteni a nyári hangulat legalább egy részét. Keveset szoktunk gondolni, és még kevesebbet beszélni erről. Pedig kedélyállapotunk nagy hatással van az egészségünkre. Ha a kedélyállapotunk nincs jó „formában” a kisebb-nagyobb fájdalmakat is nehezebben viseljük.

Saját tapasztalatomat szeretném megosztani Veletek. Az első hűvösebb reggelen leültem magammal és megbeszéltem, hogy napimádó létem ellenére sem fogom engedni, hogy a nyár elmúlása az egészségem rovására menjen. Mert tudjuk: MINDEN FEJBEN DŐL EL!  És jött a segítő ötlet.

BEMER fizikai érterápiás eszközt használó összes ügyfelem egybehangzó véleménye, hogy a készülék legelső, azonnali hatása a hangulatuk javulása volt. Könnyebbnek, kevésbé fáradtnak érzik magukat.

Egyikük- másikuk úgy nyilatkozott, olyan erőben van, hogy eltolja a Gellért-hegyet. Igy ők sokat tesznek egészségük érdekében. És ha még igénybe veszitek a Csak a Nőknek Magazin szakértőinek étkezésre, mozgásra vonatkozó tanácsait, teljes a siker!

Nektek is lehetőségetek van bérelni vagy vásárolni BEMER-t. Próbáljátok ki, nem fogtok csalódni.

Várom megtisztelő megkereséseteket.

Novák Zsuzsa

[email protected]