Az egészséges táplálkozás és folyadék fogyasztása egyre többször kerül előtérbe a mindennapokban. Újévkor, azaz január elsején a legtöbbünk pontos és céltudatos tervvel vág az aktuális évnek. Mivé alakulnak ezek a nagyszerű fogadalmak?

Dr. Steinberger levek segítenek mindannyiunknak, hogy a 2019-es év történései tökéletesen folyhassanak egészséges levekkel koccintva!

 

Mikor iszol?

 

Ha szomjas vagyok. – vágja rá mindenki gondolkodás nélkül. Helyes, de nem elég! A víz nagyon fontos szervezetünk működésében, rengeteg feladata van: pl.: a vérnyomás szabályozása, a vérkeringés biztosítása, a salakanyagok és gázok oldása, vagy éppen a belső hőmérséklet állandóságának biztosítása (stb.). Persze alap a szomjúságérzet megszüntetése is.

 

Szervezetünk akkor tud zavartalanul működni, ha a bejutó és távozó folyadékmennyiség egyensúlyban van. Ez sok külső tényezőtől is függ: sport, hőmérséklet, betegségek stb., a szervezetünk vízcsökkenésére az ilyen extra helyzetekben még inkább oda kell figyelnünk.

 

A szomjúságérzet jelzi, hogy idő van a pótlásra, de nem mindig időben teszi, de mindig sürgetőn, azaz már rég innunk kellett volna.

 

Tudatosan igyál!

 

Módszeresen alakítsuk ki ivási szokásainkat mennyiségben és minőségben is. Iktassunk a napi rutinunkba hosszabb-rövidebb megpihenéseket is, hogy egy-egy pohár frissítő gyümölcs- vagy zöldséglevet fogyaszthassunk el. Így biztos meglesz a napi átlag 2-2,5 liter folyadékbevitelünk, s ezzel a vízháztartásunk egyensúlya.

 

Tervezd meg, hogy mikor iszol!

 

Mit igyál?

 

Dr. Steinberger jellegzetes barna üvegei nyersen préselt zöldségek és gyümölcsök leveit tartalmazzák mesterséges anyagok hozzáadása nélkül. Olyan egyedi gyártási technológiával készül minden üveg, hogy tartósítószer nélkül is 2 évig élvezhetjük minden zöldség és gyümölcs zamatát, így biztosíthatjuk egy részét annak a javasolt napi 40-50 dkg vitamin és ásványi anyagbevitelnek, amire szervezetünknek szüksége van.

 

Ezt a kényelmes és nagyszerű iszogatást persze megelőzi a szigorúan ellenőrzött termesztés, betakarítás, majd a feldolgozás folyamata is. A levek minőségére a precíz németországi igényesség a garancia. Sasvári Sándor szerint a Dr. Steinberger levek a legjobb vitaminforrások a tél folyamán!

 

Dr. Steinberger levek a vitaminpótlásban is a segítségedre lesz!

 

Egészségvédő kúrák Dr. Steinberger levekkel!

 

A különböző zöldség- és gyümölcslevek kombinációival az egészség és a szépség jegyében ad megújulást a méregtelenítő, tisztító léböjt program vagy a fogyókúra csomag. Nincs éhezés, koplalás, csak a levek sorrendjét és mennyiségét kell betartani! A szervezet megújul, megtisztul az 5 nap alatt! Egészségünkre!

 

www.drsteinberger.hu