A karácsonyi bevásárlási maraton közepén járunk és kezdjük érezni a kiadásaink súlyát. Akik okosan akarnak vásárolni, most csatlakoznak a GFK háztartáspanel felméréséhez.  Vásárlásaik rögzítésével nem csak a kiadásaikat tudják átlátni és kézben tartani, hanem a cserébe kapott pontokért nagyszerű ajándékokat is választhatnak maguknak vagy a szeretteiknek, a GFK kiváló minőségi termékeket tartalmazó katalógusából.
A konyhai és háztartási cikkektől, a gyerekjátékokon át, a szépségápolási és szabadidős cikkekig több mint 1000 termék szerepel a kínálatban, mely a bőség zavarába ejt, hiszen a sok hasznos és értékes dolog közül nehéz választani. Ha kifogynánk az ajándékozási ötletekből, elég csak fellapozni a katalógust és máris jobbnál jobb termékek közül választhatunk és mindezt ingyen, a gyűjtött pontjainkért cserébe.

 

 

 

 

 

 

 

 
Aki még nem csatlakozott a GFK háztartási panel felméréséhez, az se keseredjen el, hiszen ezt bármikor megteheti, csak regisztrálnia kell a GFK oldalán és kezdheti is a pontgyűjtést a vásárlásai után. Ehhez elég a vásárlásokat rögzíteni egy erre a célra kifejlesztett applikáción keresztül, ami a GFK kutatási bázisához juttatja el a beérkezett adatokat. A karácsonyi kiadások, már értékes pontokért mehetnek, amit a gyakorlatias háziasszonyok nem hagynak figyelmen kívül, ezért csatlakozzon Ön is!

 

Ne feledje! A rendszeresen együttműködő háztartások között évente sorsolást is tartunk, ahol további vásárlási utalványokat osztunk szét.

 

 

REGISZTRÁCIÓ!!!