Fájó szívvel vesszük tudomásul, hogy nem csak a meleg nyári napok múltak el, hanem a hőn áhított indián nyár sem kényeztet bennünket. Bizony eljött az idő, amikor nem csak az otthonunkat, nem csak a kedvenc autónkat, hanem a szervezetünket is fel kell készíteni a téli időszakra. A gondolatunk még nehezen fordul a hideg idő felé, de az első megfázások figyelmeztetnek arra, hogy illendő megerősíteni az immunrendszerünk védekező képességét. Lassan elillannak a nyáron feltöltött vitamintartalékok azoknál, aki csupán az étkezéssel kívánják a szervezetüket vitamin és ásványi anyagokkal táplálni. Köztudott tény, hogy a zöldségek vés gyümölcsök vitamin tartalma az elmúlt évtizedekben vészesen csökkent. Hiába tudjuk, hogy ez a nagyüzemi gazdálkodások, a föld kizsigerelésének szomorú eredménye, túl sok védekezési lehetőségünk nincs evvel kapcsolatban. Azonban koránt sem vagyunk tehetetlenek! A tudomány segítségével kutatók százai dolgoztak azon az elmúlt időben, hogy megfelelő koncentrátumokkal siessenek az emberiség segítségére. A hiánybetegségek megelőzésére az egészségtudatos réteg szelíd módszereket keres. Sokan még ódzkodnak a táplálék kiegészítőktől, vitamin készítményektől, de egyre többen ismerik fel annak a szükségességét, hogy a lehető legtermészetesebb módon pótolják a szervezetük létfontosságú energiaforrásait. A Dr. Steinberger ivólevek éppen ebben segíthetnek. Élvezetes formában gondoskodnak az egészségmegőrzéshez nélkülözhetetlen vitaminok, ásványi anyagok, nyomelemek, flavonoidok, antioxidánsok beviteléről. A Dr. Steinberger gyümölcs- és zöldséglevek fejlesztői avval is tisztában vannak, hogy nem elég csak a felnőttekről gondoskodni, hiszen ha a prevencióra gondolunk, akkor nyilvánvaló tény, hogy a már gyerekkortól helyesen táplált szervezet, sokkal ellenállóbb. A fejlődő immunrendszer támogatása pedig kiemelten fontos.

 

Védd az immunrendszered!

 

Vannak mondások, amelyek már gyerekkorunktól beívódnak a tudatunkba, egyfajta alapvetésként hitelesítve a köztudatba ágyazódó megfigyeléseket. Ilyen az „ép testben, ép lélek”, az „amit eszel, azzá leszel” mondások mögötti igazság tartalom is. Tudjuk, mindannyian tisztában vagyunk ezekkel az igazságokkal. Mégis nagyon kevesen tesznek tevőlegesen a mondások mögött húzódó eredményekért. Egyre kevesebben tudják beiktatni a napi mozgást, egyre kevesebben képesek odafigyelni a stressz oldásra. Túlterhelt vezetők és túlterhelt munkavállalók garmadája küzd a lábon kihordott betegségekkel, hiszen a táppénz ma már igazi luxusnak számít.

 

 

Van segítség?

 

Van bizony! A Dr. Steinberger ivólevek fejlesztésénél mindegyik szempontot figyelembe veszik a felkészült szakemberek. Ezért minden Dr. Steinberger ivólé gondos kezek munkája. Nem csak az alapanyagok vegyszermentessége, a biogazdálkodásból nyert zöldségek és gyümölcsök gondoskodnak arról, hogy minden szükséglet kielégítésre kerüljön. Arra is komoly figyelmet fordítanak a kutatók, hogy minél összetettebb, az egészségvédelem szempontjából egyre hatékonyabb ivólevekkel szolgálják az egészségtudatos embereket.

 

Készülj fel a télre!

 

 

A téli időszakra való felkészülésnél érdemes azokra az ivólevekre koncentrálni, amelyek kiemelten támogatják az immunrendszer működését. Emellett olyan vitamin és ásványi anyag tartalommal bírnak, amelyek a téli, fokozott igénybe vétel idején, erős bástyaként védik a szervezetet. Ilyen erővel bír a Multi-Fit, Vitesse-Immun, Zöldbúzafű-koktél, Homoktövis.

 

A Multi-Fit valóban 100 %-ban gyümölcslé. 11 féle bio-termesztésből származó gyümölcsből készült. Mintha az édenkert gyümölcseit innánk. A körte-, alma-, narancs-, maracujalé, banán-, mangó-, sárgabarackvelő, ananászlé, acerolavelő, guavavelő, grapefruitlé, bétakarotin (A-vitamin provitaminja), B1-, B2-, B6-, B12-vitamin, C-vitamin, E-vitamin, niacin, pantoténsav, folsav, biotin összetevőkből készült ital, hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Vitamin tartalma miatt, már napi egy pohár fogyasztása fedezi a szervezet vitamin szükségletét.

 

A Vitesse-Immun túlzás nélkül életenergia generátor. Az egyoldalú táplálkozásból eredő hiánybetegségek megelőzésére kiválóan alkalmas. Érdemes rendszeresen fogyasztani azoknak is, akik megterhelő szellemi, vagy nehéz fizikai munkát végeznek. A stressz betegségek, mentális kimerültség idején is komoly vitaminforrás.  Olyan fontos anyag bevitelét is megoldhatjuk vele, mint a cink, amit a szervezet nem tud előállítani, sőt tárolni is csak kis ideig képes, azonban az egészségmegőrzéshez egyszerűen nélkülözhetetlen elem.

 

A zöldbúzafű nyomelemekben, enzimekben gazdag. Vitaminok és ásványi anyagok szinte mindegyike megtalálható benne. A jótékony enzimek rendszeres fogyasztás esetén meghosszabbítják a test saját enzimeinek életét. Magas vastartalma miatt vérszegénység esetén kifejezetten ajánlott. Serkenti és regenerálja a májat, ezzel segítve a szervezetnek a méreganyag kiválasztást. Antioxidáns tartalmának köszönhetően több rizikófaktor csökkentésében játszhat szerepet.

 

A homoktövis natúr + acerola kiemelkedően magas C-vitamin tartalma miatt kiváló. Édesítés nélküli gyümölcskészítmény a homoktövis jellemző fanyar ízével. A és B vitamin tartalma is jelentős. A flavonoid tartalma jótékony a szervezet számára. Természetes immunvédő, szervezet erősítő hatása révén áldás a testnek.

 

 

Ezek az ivólevek egyenként is nagyon hatásosak. Azonban kombinálva igazán kiváló védelmet nyújtanak a szervezet számára ahhoz, hogy valóban felkészülten várjuk a telet. Sőt egészségünk teljében élvezhessük a téli sportokat, az aktív kikapcsolódást akkor is, amikor a hőmérő higanyszála tartósan 10 fok alá csökken.

 

www.drsteinberger.hu