Az ÉletFény Központ a Művészeteknek is helyet ad: Pállay Kovács Szilvia, képzőművész, pedagógus, lélekgyógyász tanfolyama december 3-4.-én.

A fárasztó, szorosan programozott vagy éppen egyhangú, unalmas munkanapok után itt pihenhetsz, lazíthatsz, feltöltődhetsz, és a lelkeddel foglalkozhatsz, a külvilág kizáródik Létfontosságú látnunk, hogyha nincs kreativitás az életünkben, akkor hiányos az önismeretünk, nincs szabadság élményünk sem. Pállay Kovács Szilvia „kétagyféltekés” rajz-festés tanfolyama a meditatív alkotással, egy új látásmóddal ismerteti meg a tanfolyamra jelentkezőket.

 

 

Mit adhat neked a „kétagyféltekés” rajz-festés tanfolyamunk?

 

 

0201

 

 

Tanulhatsz rajzolni és festeni, ahogy sose hitted magadról, magad alkotta szép rajzokat, festményeket vihetsz haza!  De ennél sokkal több rejtőzik benne!

 

  • Koncentrációfejlesztő és kreativitásfejlesztő tréning.
  • Igazi, belülről fakadó alkotást, térérzékelést tanítok, nem csupán egy sémát és másolási készséget.
  • A vizuális memóriafejlesztés, a teremtő vizualizáció-meditáció tanítása is része a tanfolyamnak.
  •  Grafika és akvarellfestés technikáit gyakoroljuk.
  • A jobb agyféltekét fejlesztő rajz és festési feladatok várnak rád, amik segítenek felfedezni kreatív-alkotó éned, hogy lelkileg-szellemileg teljes és boldog életet élhess.
  • Karácsony közeledtével ajándékozható képet is készítünk!

 

A gyakorlatok, feladatok legfőbb célja a két agyfélteke kiegyensúlyozása,

miközben kikapcsolódunk a mindennapok stressz hatásából vagy az egyhangúságából. Színekkel, alkotással való lélekemelő és energetizáló módszert, meditációt is tanítok. (összefüggő az agykontroll módszerével). Ezáltal egyensúlyba kerülsz önmagaddal és a tiszta Forrásenergiával. Tudatosabb, magabiztosabb, kreatívabb lehetsz, mely lépésenként áthatja az egész életedet.

A lelkünk tápláléka a szépség és itt csak a szépségekkel foglalkozunk! A fárasztó, szorosan programozott vagy éppen egyhangú, unalmas munkanapok után itt pihenhetsz, lazíthatsz, feltöltődhetsz, és a lelkeddel foglalkozhatsz, a külvilág kizáródik ezekre a napokra! Mai világunkban az emberek többsége el van szakítva a lelkétől, a személyisége burkába és a materiális világba van zárva. Létfontosságú látnunk, hogyha nincs kreativitás az életünkben, akkor hiányos az önismeretünk, nincs szabadság élményünk sem. Az alkotás igazán mély, csendes meditáció, agyunk olyankor alfa szinten, relaxált állapotban van. A sikeresen befejezett képek, a rendszeres rajzolás, festés, alkotás –bármilyen apró is- belülről fakadó örömet, derűs, optimista lelki állapotot hoz életünkbe.

Az alkotóképességünk természetes adományunk. Az őskori emberiség alkotásai – szobrok, barlangfestmények – korábban jelentek meg, mint a megmunkált eszközök és fegyverek. Előbb festettünk, faragtunk és csak utána hadakoztunk, fegyverkeztünk? Akkor természetünknél fogva eredetileg a jóság és a szépség van kódolva bennünk?

Ezt igazolja az is, hogy gyerekkorunk legnagyobb felfedezése és öröme az alkotás képessége, a rajzolt vagy festett jel. Valami, amit kisgyerekként mindannyian, önállóan és maradandóan csináltunk. Alkotni valamit, ami eddig, így még nem létezett a világban, mély belső öröm érzést és sikerélményt eredményez. Minden alkotással (ha nem másolás) egy olyan dolgot teremtünk, ami még nem létezett addig.

Ez a belülről fakadó, csak tőled jövő teremtés! Mindannyiunkban megvan a teremtő késesség! Csak senki nem ébresztett rá vagy nem tanítottak meg ezt használni, vagy csak félünk használni?

 

 

Kiknek szól a tanfolyam?

 

Több száz növendékem, sok ismerősöm használja, beépítve életébe a tanult kreativitást, az örömalkotást és a lélekgyógyítási módszereket.

A módszer kezdőknek szól, persze a gyakorlóknak is, mindig új feladatokkal. Mindenki saját magához képest fog előre lépni. Lehet, hogy kihívás számodra a program, de csodás érzés lesz, amikor felfedezed milyen felszabadultan festeni, lerajzolni, amit látsz vagy amit elképzelsz, mindenféle megfelelési kényszer nélkül!

Nem szükséges semmi előképzettség, csak az a fontos, hogy legyen kedved, motivációd és legyen türelmed magadhoz!

A tanfolyam elvégzése után tartok további kurzusokat és

gyakorló alkalmak.

 

 

Elérhetőség:

 Pállay Kovács Szilvia

képzőművész, művészettanár

www.pkszilvia.hu   [email protected]

ÉletFény Központ, 1084 Budapest,

Bérkocsis utca 41.1.em.9.(kapu 25)

www.eletfeny.hu