Vannak, akik azt gondolják, elérkezett az ALT Coinok szezonja. Sokan beszélnek és írnak az alt szezonról.

Rövid válasz: Nem

Bővebben: Az altcoinok szezonja sokkal nagyobb dolog, mint amit most tapasztalunk.

Az előző Alt-szezon a Bitcoin robbanásszerű növekedésével kezdődött 2017-ben. Ugyanakkor számos új crypto valuta jelent meg.

Új emberek tömegesen jöttek a piacra. Néhányuk igazán hitt az új technológiákban, és különféle projektekbe fektettek be, mások egyszerűen csak spekulációval foglalkoztak. Ráadásul a nagyszámú felhasználó miatt a Bitcoin hálózat abban az időben túlterhelt volt. Hosszú tranzakciós idő, hatalmas jutalékok kifizetése. Ez tovább csökkentette az emberek bizalmát a Bitcoin iránt. Vannak olyan versenytársak, amelyek gyorsabbak, funkcionálisabbak és olcsóbbak, mint a fő crypto fizetési eszköz.

Mi a végeredmény?

Most ezeknek a versenytársak a piacon tapasztalt mély zuhanás után az „alján maradtak”. Miközben a Bitcoin árfolyam a 20 000 dolláros rekord felét helyrehozta, a benne vetett bizalom csak erősödött.

Ezen túlmenően a fejlesztők sem álltak egy helyben. A Lightning Network részben megoldotta a Bitcoin skálázhatósági problémáját, a Schnorr és Taproot jövőbeli frissítései növelik az első Crypto eszköz hálózat adatvédelmét, funkcionalitását és méretezhetőségét.

Az új Alt-szezonnak legalább a független technológiák iránti érdeklődés jelentős növekedésére vagy az iparág történelmi szintű bontására van szüksége.

A Distributed Lab ideje korán látta a kialakuló helyzetet. Egy új piacgazdaság fejlődése kezdődött el, ahol nincs eszköz, hiányoznak az alapok. 2014-től fejleszt Decentralizált eszközöket kis és közepes vállalatok részére. Kriptográfusok, jogászok, programozók, közgazdászok, média szakemberek dolgozunk közösen. Moduláris, programszerű Decentralizált eszközöket fejlesztünk, amely önálló kommunikációra képes a más idegen programokkal.

A vállalkozók 3-5-ször gyorsabb fejlődést tudnak elérni, költséghatékonyabbak tudnak lenni.

ki-ne-maradj-a-szezonalis-helyzetbol1

Jelenleg 12 országban használják a programokat: ingatlanfejlesztés, értékesítési rendszerek, adatvédelem.

A Financiális Internet létrehozása a cél.

Az eszközökön kívül, fontosnak látjuk a felhasználás, a digitális rendszerek működésének bemutatását műhelyfoglalkozások, fórumok, konferenciák alkalmával. Alap felhasználói szinttől, egyetemi szintekig.

A következő műhelyfoglalkozás február 22-én lesz Budapesten.

Érdeklődni itt lehet.

http://bitworldacademy.com/022020 

Nemzetközi Blockchain konferencia március 20, Kijevben, ahol 20 országból érkező fejlesztő, szakember érkezik bemutatni legújabb elért fejlesztéssel kapcsolatos eredményeit, fejlesztéseik felhasználhatóságát, előnyeit, akár partnerségi kapcsolat is kialakulhat egy ilyen eseményen.

http://bitworldacademy.com/blockchainua 

Támogatók, előadók, együttműködő partnerek jelentkezését fogadjuk.