A jelenlegi helyzetben létfontosságú hogy stabilak, pozitívak maradjunk és az érzelmi állapotunkat ne rombolják le nagy mértékben a negatív körülmények.
Magunknak kell kialakítani és gyakorolni egy olyan hozzáállást, ami nem ad lehetőséget a körülményeknek és a környezetünknek arra, hogy alacsony érzelmi szintre zuhanjunk és kihúzza a lábunk alól a talajt.

Egy személy biztonsága az, ami előre viszi őt. A magabiztosság, a magadba vetett hit a legfontosabb. Korlátlan erőd van! Bízz magadban!
A figyelmünk a legnagyobb fegyverünk! A kreálás, kreativitás, a Te kreatív képességed az, ami az egész életed minőségét jelenti. Amikor rossz dolgokat gondolsz, rossz dolgok fognak történni!

Hogyan tudod az álmaidat közelebb hozni? Úgy hogy a figyelmed ráhelyezzed!

Mert a figyelmünket emberekre, vagy tárgyakra helyezzük. A figyelem valami felé irányul. Mielőtt bármivel rendelkeznél, előbb a figyelmed helyezed rá.
Amikor negatív dolgokra helyezzük a figyelmünket, akkor azokat a negatív dolgokat erősítjük meg és valósággá válnak, oda tapad, ragad a figyelmünk. Sok nehézséget eredményezhet, ha az érzelmi szint lecsökken. Könnyen zaklatottá válhatunk a körülményekkel kapcsolatban és nagyon könnyen kölcsönös negatívitást érzünk egymással szemben. A jelenlegi helyzetben az igazi probléma az, hogy hiányzik a pozitivitás. És amikor hiányzó pozitivitásról van szó, olyan, mint a sivatagban a vízhiány. Félelmet, szomorúságot, idegeskedést, dühöt és ellenségességet eredményez. Egy olyan állapot jön létre, amely szorongást, kilátástalanságot, stresszt, fáradságot eredményez. A negatív gondolatok félelmet, kellemetlen érzést okoznak, melyek fertőznek, könnyen áterjednek a környezetünkre, a körülöttünk élőkre. Viták, különböző nézőpontok alakulnak ki, melyek veszekedéseket és a megértés hiányát eredményezik. A negatívitás egy nem optimális vibrálás.

Úgy vibrál, mint a hangvilla. Alacsony érzelmi szinten vibrál, szétszórva ezt az alacsony érzelmi szintű vibrálást és magunk is alacsony érzelmi szintű vibrálásba kerülhetünk. Ne tölts időt azzal, hogy alacsony érzelmi szinten vibrálsz! A figyelmed nagy részét helyezd pozitív dolgokra, olyan dolgokra, amelyek pozitív érzelmi szintet eredményeznek.

Ezekben az időszakokban mindennél fontosabb az, hogy kedvesek, segítőkészek legyünk egymással szemben.

Ezekben az időkben amin mindannyian átmegyünk, mindennél fontosabb, hogy törődjünk egymással, segítsünk egymásnak, gondoskodjunk arról, hogy jobban menjenek dolgaink és ezt a fajta pozitivitást szükséges szerteszét szórni, mert erre van a legnagyobb szükség.

Ragaszkodj ahhoz, hogy pozitív dolgokkal vedd körül magad!

Diaconescu Gabriella

[email protected]