A trendkövetés fogalmát általában a divathoz kapcsoljuk. Ritkán jut eszünkbe, hogy a lakás dizájn kialakításánál is lehetünk trendkövetők. Pedig az aktuális trendeket a szőnyeg és lakástextil esetén is érdemes figyelemmel kísérni. A lakás adottságait és a benne élők személyiségét is be kell kalkulálni a döntésnél, de lehetünk merészebbek a szín, vagy a minta kiválasztásánál.

 

Vegyünk például egy most divatos, amerikai konyhás nappalit. A konyharész többnyire kőburkolatú, az étkező résznél vagy a kő folytatódik, vagy itt már valamilyen fa padlóburkolat található. A hagyományosnak tekinthető nappali részen pedig padlószőnyeg, vagy valamilyen faborítású padlórész található. Az egy térben lévő többféle burkolat más, és más szőnyeg variációkat kíván meg. Azonban szabadon játszhatunk a színekkel, a szőnyegek formájával, vagy lehetünk merészek a minta kiválasztásánál. A jelenlegi trendek igazodnak ehhez a kívánalomhoz.

 

leguan konyha

 

Ha a lakás bármely részére gondolunk, a Leguan üzletházban olyan széles spektrumú kínálatból választhatunk, amely a legkülönlegesebb kívánságnak is megfelel. Biztosan mondhatjuk, hogy itt mindenki megtalálja a neki megfelelő szőnyeget akár a nappaliról, vagy a lakás bármely részéről van szó. Az egyedi készítésű szőnyegek terén is a Leguan üzletek kínálatára érdemes támaszkodni.

 

leguan nappali

 

Cseréljünk szőnyeget és megváltozik a szoba hangulata

 

A legtöbb vásárló hosszú időre tervez, amikor szőnyeget választ. Azonban a trendek ma már sokkal gyorsabban változnak, mint korábban. Emellett az egyéni igények követése is fontos a szőnyegtervezők számára. A mai szőnyegvásárlók nem riadnak meg attól, hogy gyakrabban cseréljék ki a szőnyegeket a lakásban. Vannak olyan tudatos élettér rendező vásárlók is, akik az évszakokat, vagy a személyes hangulatukat követve, évente akár több alkalommal is lecserélik a szőnyegeiket. A szőnyeggel való térrendezés, a színek, minták, stílusok megváltoztatása kifejezetten előnyös, hiszen nagyobb átalakítás nélkül is megújíthatjuk a terek hangulatát. Lehetünk bátrak, merészek, vagányak, vagy éppen visszafogottan elegánsak, klasszikusak, aszerint, hogy a személyes igényeinknek éppen mi felel meg a legjobban.

 

leguan

 

Vintage szőnyeg a legmodernebb trend a szőnyegek világában

 

A Vintage szőnyeg igazi innováció. Antikolt hatása miatt nagyon kedvelt szőnyegtípus a fiatalok körében. A kopottas hatás, az antik beütés tökéletesen összhangba hozható egy modern lakás bútoraival is. Érdekes enteriőr alakítható ki általa, így nem csak a konvenciókat kedvelő vásárlók körében népszerű. Színeiben visszafogott. Letisztult dizájn, amit bátran használhatunk klasszikus és modern lakásokban egyaránt.

 

leguan enteriör

 

A Vintage szőnyegek közül is választhat a vásárló meghökkentő verziót is, hiszen a Louis De Poortere szőnyeg szembe megy minden tradicionális megoldással. A Vintage szőnyegeket olyan színekkel bolondítja meg, ami több, mint meghökkentő. Ugyanakkor nagyon kedvelt választás minden olyan esetben, amikor a minimál stílus, a skandináv bútorok együttesét fel akarjuk dobni valami különlegessel. Ezek a szőnyegek jellegzetesek, meghatározóak. Merész megoldás, ami teljes bizonyossággal sokat elárul a lakás gazdájáról.

 

 

www.leguanburkolat.hu