Vannak, akiknek a karácsony ünnepe koránt sem olyan fényes. Különösen igaz ez egy olyan családra, ahol a gyerekek nem lehetnek a családjukkal. Különösen félelmetes ez akkor, ha mindez nem a szeretet hiányából adódik, hanem a körülmények adta ellehetetlenülés rendezte bajból született eredmény áll a háttérben.

 

3 pici gyermeknek szeretnénk segítséget nyújtani, hogy a családjukkal ünnepelhessenek. A gyermekek a rossz körülmények miatt kerültek el a szülőktől. Ezért összefogásra van szükség, hogy a gyerekek a karácsonyt már otthon tölthessék. A családfő komoly balesetet szenvedett, keresőképtelen, az anya egyedül próbálja a megélhetését biztosítani, önerőből nem tudják a szülők a házat rendbe tenni.

 

Minden segítség számít! Bútor, építőanyag, fizikai segítség, adomány, pénzbeli segítség.

 

A Csak a Nőknek Magazin számára fontos érték a család. Legyen ünnep, vagy hétköznap, a női gondoskodás, a családi együttlét ereje, igazi megtartó erő. Ezért a Magazin szerkesztősége adománnyal kíván segíteni abban, hogy ez a család újra együtt élhessen.

 

 

Morzsapartira hívjuk a hölgyeket és családtagjaikat december 16.-án, szombaton a Bazilika előtti térre, ahol az ünnepi karácsonyi vásáron kint lesz a Csak a Nőknek Magazin. Kérjük a vállalkozó kedvű hölgyeket, hogy adományként hozzanak ki édes és sós süteményeket, apróságokat, amiket mi értékesíthetünk a vásáron. Az ebből befolyt összeget pedig eljuttathatjuk a bajba jutott család számára, ezzel segítve őket abban, hogy a család a karácsonyt már együtt tölthesse.

 

Minden további felajánlással kérjük, keressék szerkesztőségünket, hiszen ezeknek a gyerekeknek nem csak a karácsonyi néhány napra kell hazakerülniük! A cél az, hogy folyamatosan teljes családi körben élhessenek!

 

Csak a Nőknek Magazin

[email protected]

+36 70 430 5377