A tisztaság fél egészség – mondják. Különösen aktuálisak e szavak, az ősz közeledtével, amikor megerősödnek a vírusos megbetegedések. A fertőzések megelőzésében az egyén és a környezet tisztán tartása, fertőtlenítése különösen fontos. Az Effective Star fertőtlenítő oldat nemcsak a torokfájás, a száj higiénia, a bőrápolás és gyulladások megelőzésére, kezelésére alkalmas, amiről előző cikkeinkben már részletesen beszámoltunk, de kiválóan alkalmas arra is, hogy az őszi nagytakarítás alkalmával a lakásból is száműzzük az egészségre káros baktériumokat.

Vegyük most sorra mire használható az Effective Star fertőtlenítő oldat a lakásban?

 

 

 

 

 

Nézzük először a konyhát!

 

Hogyan és miként lehet alkalmazni az Effective Star fertőtlenítő oldatot?

Például hűtők és fagyasztók tisztításánál. Miután tisztára mostuk a belső felületeket, fiókokat, polcokat, permetezzük be Effective Star fertőtlenítő oldattal, így a baktériumok elpusztításával megelőzzük a kellemetlen szagok megjelenését. Szemetes kosarak és ládák tisztára mosása után szintén a fertőtlenítő oldattal történő permetezés következik, amivel meggátoljuk a baktériumok elszaporodását.

 

Étkezés közben, egy szépen terített asztalnál is előfordulhatnak kisebb „balesetek”. Kiömlik a vörösbor, gyümölcs levétől lesz foltos a terítő, vagy paprikás szaft cseppen az abroszra. Ilyenkor szintén jöhet az Effective Star fertőtlenítő oldat. A foltot alaposan permetezzük be az oldattal, de akár önthetjük is, és hagyjuk hatni. (Ugyanígy foltos ruhákon is alkalmazhatjuk az oldatot.)

 

Cumisüveg, befőttesüveg, ételtároló, teáskanna, vagy bármely más edény tisztításánál ugyancsak jó szolgálatot tesz az Effective Star fertőtlenítő oldat. Az eljárás itt is ugyanaz. Miután tökéletesen elmostuk az edényeket, hagyjuk megszáradni, majd permetezzük be az edény belsejét a fertőtlenítő oldattal és hagyjuk ezt is megszáradni.

Ha a zöldségeket és gyümölcsöket megmosás után szintén bepermetezzük az oldattal, azok tovább frissek maradnak.

 

Most lépjünk be a szobába!

 

Tegyünk a párologtató berendezés vízébe 2-4 evőkanál Effective Star oldatot, ez nemcsak frissíti a levegőt, de meggátolja a baktériumok szaporodását is. A klímaberendezések szokásos tisztítása után ugyancsak érdemes elvégeznünk a permetezést.

A gyerekjátékok tisztításánál is célszerű az Effective Star fertőtlenítő oldat alkalmazása. A gyermekjátékok tisztán tartása különösen fontos, hiszen a gyerekek gyakran szájba veszik azokat, vagy puszilgatják plüss állatkáikat. Nos, miután tisztára mostuk a játékokat, permetezzük be azokat a fertőtlenítő oldattal és hagyjuk megszáradni!

 

 

Irány a fürdőszoba és a toilette!

 

Itt a zuhanyfüggöny és a WC ülőke a kritikus terület. Ha bepermetezzük a függönyt illetve az ülőkét Effective Star fertőtlenítő oldattal, megakadályozhatjuk a penész és a kellemetlen szagok kialakulását.

 

 

Végül a kert

 

Ahol van kert, vagy terasz, ott általában kerti bútorok is vannak, melyeken jelentkezhetnek penészfoltok. Az Effective Star fertőtlenítő oldat itt is bevethető. Elkerülhetők a penészfoltok és a kellemetlen szagok, ha a bútorokat alaposan bepermezzük a fertőtlenítő oldattal.

Mint láthatjuk az Effective Star fertőtlenítő oldat valóban igen széles körben alkalmazható. Talán az sem túlzás, ha azt mondjuk, hogy szinte mindenhol. Ezért nem árt, ha mindig van nálunk egy kis flakon (60 ml), otthon, pedig egy félliteres kiszerelésű oldat áll a polcon.

 

 

Elérhetőség:

Pálffy Tibor

+36 70 600 9145