A tökéletes látás nem álom többé!

 

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont az első magán intézet Magyarországon, ahol lézeres szemműtét segítségével műtik a szürkehályogot.
A lézeres látásjavítás hihetetlen fejlődésen ment keresztül az elmúlt évtizedekben.

Ma már a vékony szaruhártya vagy a magasabb rendű fénytörési hibák sem jelentenek akadályt, ha valaki tökéletes látásra vágyik. Az eljárások biztonságosságát és hatékonyságát mi sem bizonyítja jobban, mint hogy az extrém terhelésnek kitett űrhajósoknál is engedélyezték a lézeres kezeléseket.

 

A szemüveg vagy kontaktlencse viselése sokaknak jelent kényelmetlenséget a mindennapokban sportolás vagy a szórakozás közben. Magyarországon a leggyakoribb fénytörési hibák – a rövidlátás, távollátás, belső szemtengelyferdülés – a lakosság közel 40 százalékát érintik, közülük egyre többen keresnek végleges és hosszú távú megoldást a látásproblémájukra.

 

Lézeres szemműtét – egyénre szabott megoldások az Optimum Látásjavító Lézerközpontban

 

A legújabb technológia lehetővé teszi, hogy a lézeres szemműtét előtt feltérképezzék a szem egyedi paramétereit, és minden eljárást ezek mentén, az adott szem sajátosságai alapján tervezzenek meg, így a lehető legjobb látásélességet érik el. A modern eljárásokkal, a lézeres szemműtét segítségével a magasabb rendű, úgynevezett rejtett fénytörési hibákat is lehet kezelni.
Az Optimum Látásjavító Lézerközpont 2000. óta végez lézeres látáskorrekciót.

 

Lézeres szemműtét szürkehályogra is?

 

A szürkehályog gyógyítása kizárólag sebészeti beavatkozással történhet. A hagyományos műtéti eljárás során ultrahang energiát használnak fel. De napjainkban már elérhető a forradalmian új technológia: a lézeres szürkehályog-műtét. Az Optimum Látásjavító Lézerközpont az első magánintézet Magyarországon ahol az ultrahangos technika mellett lézer segítségével is elvégezhető a szürkehályog megszüntetése. A lézeres szemműtét előnye, hogy gyorsabb, pontosabb és teljesen fájdalommentes. A sebész képességeit a VICTUS femtosecond lézer számítógép által vezérelt pontossága és megbízhatósága teszi teljessé, ezáltal a gyógyulási idő is minimálisra csökken.

 

Az Optimum Látásjavító Lézerközpont várja mindazon fénytörési hibákkal küzdő fiatalokat és idősebbeket, akik szeretnének ezektől a problémáiktól megszabadulni. Professzionális csapatunk mindent megtesz azért, hogy látásuk ismét tökéletes legyen a lézeres szemműtét alkalmazásával.

 

Kérdezz szakértőnktől Dr. Palotás Csillától!

http://www.optimuminfo.hu/