Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

8 tipp, a kabátok szerelmeseinek

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/01/08 0 hozzászólás Divat,

Ugyan még bőven benne vagyunk a télben, de a plázák üzleteiben máris lépten-nyomon leárazásokba botlunk. Ha még nem vásároltuk meg álmaink kabátját, érdemes körülnéznünk, hiszen most jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá olyan kabátokhoz, amiket még évekig viselhetünk.

 

Keresd meg a hozzád illő kabátot!

 

Hosszú kabát

 

Egy akár bokáig érő kabát nem minden esetben a legpraktikusabb választás, főként ha tömegközlekedéssel utazunk. Azonban ha ügyelünk az időjárás viszontagságaira, az elegáns megjelenés garantált!

 

 

 

 

 

Kabát rövid újjal?

 

Szokatlan megoldás, de mégis van értelme. A különlegesebb szabások szerelmeseinek kedveznek a hosszú kesztyűket és színes pulóverujjakat látni engedő kabátok. A kicsit múltidéző hangulat bizony segíteni fog a figyelem középpontjába kerülni, egy hosszú bőrkesztyűvel pedig igazi díváknak érezhetjük magunkat.

 

 

 

 

 

Újra divat a széles váll

 

A válltömés tagadhatatlanul újra divatban van! Ha esetleg lapul a szekrényben egy régi, jó vastag válltöméssel készített kabát, itt az ideje, hogy elővegyük!

 

 

 

 

 

Virág minden mennyiségben

 

A virágmotívum kedves, fiatalos megoldás. Lehet vidám, ugyanakkor elegáns. Ezt a mintát bátran választhatod minden évszakra. A feltűnő, bohókásan nőies ruhadarabok kedvelőinek szinte alapdarab egy virágmintás kabát.

 

 

 

 

 

Kabát vadító nagymacskáknak

 

Nem kell tetőtől talpig leopárdmintába bújni, elég egy vadítóan jó kabát. Látványos, időtálló darabja a téli ruhatárnak.

 

 

 

 

 

Merész megoldás bátor nőknek

 

A művészlelkek nagy kedvence lehet egy absztrakt mintás kabát. Az igazán szép daraboknak ebben a kategóriában bizony meg kell fizetni az árát, viszont hosszú évekig, akár az aktuális divattól függetlenül is hordhatjuk. Természetesen abba az esetben, ha nem zavar a feltűnés.

 

 

 

 

 

Szőrme

 

A szőrme örök. Hosszú szőrmekabát, szőrmegallér, vagy egy kisebb részlet, valószínűleg sosem megy ki a divatból. Manapság már egyre gyönyörűbb ruhadarabokat készítenek műszőrméből is. Rengeteg nagy neves divatház hagy fel a valódi szőrme használatával. Mű, vagy valódi, mindenkinek a saját döntésére van bízva.

 

 

 

 

 

Meglepő, finom elegancia

 

A köpenyeknek, poncsóknak, akár kabát fölé teríthető óriási sálaknak még közel sem áldozott le. Ha még nem tettük volna, bátran szerezzünk be egy-két darabot, mert remek szolgálatot tesznek a réteges öltözködésben. Az sem titok, hogy színesebbé, varázslatosabbá tehetjük velük az öltözékünket.

 

 

 

 

Bármelyik kabát típus mellett döntünk, csak arra figyeljünk, hogy olyat válasszunk, ami igazi szerelem első látásra! Mert ha így választunk, valóban hosszú távon élvezhetjük kedvenc kabátunk ölelését függetlenül attól, hogy mi az éppen aktuális divat.

 

Képek: http://beautysummary.com/fashion/trendy-autumn-winter-coat-2017-2018.html

 

www.designfreak.hu

 

Gallay-Nagy Krisztina
designfreakblog@gmail.com
Instagram: designfreakblog

 

 

Címkék: divat ruha trendi kabát

Szólj hozzá!