Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Álom út nagyot álmodóknak

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2017/08/11 0 hozzászólás Utazás,

A bölcsek szerint az életet úgy érdemes élni, hogy minden napja különleges legyen. Az élet napjainak felfűzött gyöngyei közül mégis kiemelkedik néhány, amely még a többinél is emlékezetesebb, különlegesebb. Ilyenek például a születésnapok, azokon belül a kerek, vagy dupla évfordulók. Mind közül talán a legkülönlegesebb a 18. év. Egyes országokban a 21. szám a nyerő, amely a hivatalos felnőtté válást jelenti. Ilyen fontos forduló még a fél évszázad, azaz az 50. születésnap.

 

Kedves felkérésnek teszek eleget, amikor a „fél évszázad” emlékezetessé tételéhez állítok össze egy ajánlatot, amely egyúttal az ünnepelt egyik régóta vágyott álomútját jelenti.

 

Törzs utas társunk már rendelkezik saját, jelszóval védett felülettel, más szóval saját utazási irodával és havi részletekben készül számos tervezett útja megvalósítására, így elérhető számára a tényleges nagykereskedelmi áron való foglalás is.

 

Még nem árultam el, hova menne szívesen örök fiatal utasunk!

 

Segítek a kitalálásában!

 

 

Ikonikus helyek, amiket legalább egyszer látni kell!

 

 

Szabadság-szobor

 

 

 

 

Broadway

 

 

 

 

Central Park

 

 

 

 

Wall Street

 

 

 

 

West Side

 

 

 

 

Empire State Building

 

 

 

 

A NAGY ALMA – New York

 

 

 

 

New York (hivatalos nevén City of New York) az Amerikai Egyesült Államok legnépesebb, az amerikai kontinens harmadik legnépesebb városa. Az országon belül és világviszonylatban is az egyik legjelentősebb politikai, üzleti és kulturális központ. New York csodás helyen, több félszigeten és szigeten, valamint részben a szárazföldön fekszik az Atlanti-óceán nyugati partján. 

 

 

Hihetetlen számok jönnek!

 

 

Területe 800 km², lakossága 8 158 000 fő. Ám ennél is nagyobb számokról beszélünk! A New York-i agglomeráció népessége majdnem 19 millió fő! Ennek az embermennyiségnek a kiszolgálása óriási feladat. A jól szervezett infrastruktúra azonban csodákra képes.

 

 

 

New York, New York

 

 

Ismerjük meg jobban ezt a hatalmas Világvárost!

 

A New York-iak a várost gyakran „az öt kerület”-ként (the Five Boroughs) emlegetik, mivel a „város” (the City) szót Manhattanre használják. A többi városrész összefoglaló neve „a külső kerületek” (the Outer Boroughs). Ugyanakkor a New York City kifejezés az egész várost jelenti.

 

 

 

1. Manhattan

 

 

 

 

2. Bronx

 

 

 

 

3. Brooklyn

 

 

 

 

4. Queens

 

 

 

 

5. Staten Island

 

 

 

 

 

 

New York a szelek szárnyán

 

 

Repülőjegy 1 főre

 

 

 

 

 

 

 

Manhattan-ben az élet!

 

 

Naná, hogy Manhattan-ben akarunk megszállni. A legjobb választás. Metro 150 méterre, Empire State Building 550 méterre, szemben a Madison Sqare Garden. Time Square és a Modern Művészetek Múzeuma 15 percnyi séta. A Macy’s 1 háztömbnyire.

 

 

Hotel Pennsylvania!

 

 

 

 

 

 

 

 

2017.10.04 – 05. standard szoba egy éjszaka ellátás nélkül, két főre

 

saját utazási irodán keresztül 195$, segítségemmel foglalva 212$ áron érhető el. Más portálon 239$.

 

 

 

2017.10.04-10. superior szoba 6 éjszaka ellátás nélkül két főre

 

saját utazási irodán keresztül 1.111$, segítségemmel foglalva 1.208$ áron érhető el. Más portálon 1.259$.

 

 

Mivel a www.fireflies.com oldalon városszerte félezernél is több szállásajánlat közül választhatunk, találhatunk egyszerűbb, olcsóbb szállást is szintén jó közlekedéssel, még mindig Manhattan-ben. Azonban javasoljuk, hogy ha bővebb kerettel számolhatunk, akkor mindenképpen válasszuk a magasabb színvonalú szolgáltatást!

 

 

 

Central Park West Hostel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017.10.04-10. kétszemélyes szoba osztott fürdőszobával 6 éjszaka ellátás nélkül két főre

 

saját utazási irodával 530$, segítségemmel foglalva 576$ áron érhető el bankkártyás fizetéssel, de utalvánnyal is foglalhat az utazó.

 

 

A város és szűkebb-tágabb környezete minden érdeklődő igényét képes kielégíteni, hihetetlenül sokféle kínálatával. Utasaink kéthetente frissülő kalauzt tölthetnek le saját felületükről, amelyet helyben lakók írnak, így mindig aktuális információkhoz jutnak arról, mit érdemes megnézni, hol érdemes enni-inni és hova érdemes menni, ha éjszakai életre vágyunk.

 

 

 

 

 

 

Zártkörű utazói klubként működünk, ezért a tagsághoz már aktív klubtag meghívója szükséges. Természetesen a meghívó megérkezik általam. Ezt követően ingyenes regisztrációval már részletesen megismerhetjük a kínálatot, ami nem jár semmilyen kötelezettségvállalással.

 

 

Mivel az árak nem titkosak, regisztráció nélkül is körülnézhetünk a www.fireflies.com oldalon és listázhatjuk a keresésünknek megfelelő ajánlatokat: repülőjegyet, szállást, transzfert, autóbérlést, belépőjegyeket, biztosítást, szervezett utakat.

 

 

 

Téged is érdekel, hogyan érhető el a nagykereskedelmi ár?

 

 

 

A kérdőív kitöltése után az abban megadott elérhetőségeken keresünk meg, hogy megismertessünk azzal a projekttel, amellyel a világ több, mint 90 országában több mint 44 ezren utaznak már.

 

 

https://goo.gl/forms/Mi15Y3ckpuyVCaUw2

 

 

Szeretnél meghívót?

 

Írj e-mail címemre és elküldöm. Segítségével ingyenesen regisztrálhatsz, és már látod is az ajánlatok részleteit a www.fireflies.com oldalon.

 

 

 

Utazást tervezel?

 

 

Válaszd ki a számodra megfelelő ajánlatot és megbeszéljük, milyen áron és feltételekkel valósíthatod meg álmaid útját legyen a cél New York, vagy bármely más csodás és hívogató hely a Földön.

 

 

Hivatásos utazóknak is ajánlott!

 

 

Mindenkinek érdemes létrehoznia a saját utazási irodát, ahol kényelmesen és önállóan állíthatja össze az utazáshoz szükséges minden feltételt a szállástól a biztosításig, teljes körű szolgáltatásként megvalósítva a tervet. Már évi egyetlen útnál is ajánlott kialakítani ezt a hozzáférést, hiszen komoly összeget spórolhatunk meg a nagyker árral. Gondoljunk csak bele, mennyit nyerhetnek azok, akik évente, akár a munkájukból kifolyólag több alkalommal kelnek útra. Nekik egyenesen nélkülözhetetlen egy saját utazási iroda.

 

 

A bizalom megtérül!

 

 

Messziről jött ember azt mond, amit akar - tartja a mondás. Velünk együtt több mint 44.000 ember és környezete utazik a törzsutas előnyökkel. A létszám pedig folyamatosan nő. Azonban, a megtérülő bizalom a legfontosabb a számunkra. Ezért a meghívás, ezért a kötelezettségvállalás nélküli tájékozódás és az áraknál feltüntetett lehetőség, hogy aki nem mer egyből belevágni, annak az első útnál mindenben segítünk. A foglalásokban is.

 

 

 

 

Lengyel Ildikó

 

utazás szakértő

 

+ 36 20 930 8507      

          

sh.invitation@gmail.com

 

 

Szólj hozzá!