Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Van élet…

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2017/09/01 0 hozzászólás Divat,

 

 

Az élet számtalan szépséget tartogat a számunkra. Ahogy halad az idő, felfedezzük képességeinket, örülünk az adottságainknak, egyre több tapasztalatot és élményt gyűjtünk, amely az évek előrehaladásával bölcsességgé érik bennünk. Eleget teszünk számtalan elvárásnak, szeretünk és szeretve vagyunk. Gyakorta elhivatottságból önmagunkat hátrébb soroljuk, mint a kötelezettségeinket, és a családunkat. De ez így természetes a számunkra.

 

 

Azonban ez csöppet sem jelentheti azt, hogy le kellene mondanunk a saját álmainkról és vágyainkról. Önmagunk megmutatása, a nőiségünk képviselete, a gondosság kisugárzása gyönyörűvé tesz bennünket, hölgyeket.

 

 

 

 

 

 

 

 

Az ősz gyakorta az új lehetőségek indulása

 

 

 

Ezért a szeptembert indítsuk együtt az ügynökségemnél. Kezdődik az ÉLET, mindenki visszatér a jól megérdemelt nyaralásból a munkába. Kicsik és nagyok egyaránt. Szerintem az élet a körforgásban rejlik. Imádom az örök újrakezdést. Ezért is szeretem az iskolai év kezdetét. Amikor kicsi voltam, a panellakás szobácskájában csomagoltam a könyveimet, finom illatok lengedeztek a negyedik emeleti ablakok előtt és alig vártam, hogy iskolába indulhassak. Hiányzott a mindennapi rutin. Most is hiányzik, ezért várom már nagyon.

 

Minden további infó megtalálható a honlapomon. www.voilahostess.com

 

 

 

 

 

 

Egy igazi hölgy mindig kortalan

 

 

 

Nincs lehetetlen! Hostess- és Modell tanfolyamok indítunk 50 év felettiek részére. Akik szeretnének betekinteni a hostess- és modellvilágba, szeretne egy kis rutint szerezni, annak nálunk a helye, hogy akár egy "új élet" kezdődjön.

 

 

 

Bátraké a győzelem

 

 

 

Várom az egyéni leveleket, 3-5 mondatos bemutatkozóval mindazoktól, akik szívesen próbálják ki magukat egy új területe. Tárt karokkal várom azokat, akik modellként, a kifutón is élvezik az élet adta szépségeket. 

 

 

 

 

 

Aki szívesen szervez csapatot egy-egy társaságnak, városkának (10-15 fő), az külön jutalmazásban részesül. 

 

 

zsuzska@voilahostess.com

 

0670/6379684- Németh Zsuzsanna

 

www.voilahostess.com

 

 

Szólj hozzá!