Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Egy mosoly mindent megér

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/03/09 0 hozzászólás Otthon,

Nincs nagyobb öröm, mint az elégedett vásárló!

 

Minden cégtulajdonos arra vágyik, hogy a vevő elégedett legyen. Régi tudomány, hogy akit egyszer megnyertél, az visszatér hozzád. Ehhez ma már nem elegendő egyszerűen csak minőséget ígérni, lévén számos kiváló cég és portéka van a piacon. Azonban mégis van különbség cég és cég, üzlet és üzlet között. De mindenki ugyan azt akarja. Azt, hogy a vásárló hozzá térjen be, őt válassza a széles palettáról. Ebben a pozícióharcban, koránt sem biztos, hogy a jól felépített reklám hadjárat hozza meg a kívánt eredményt.

 

Több kell

 

Betartott ígéret kell, nem csak jó szlogen. A vevő, a vásárló, az ügyfél minőséget kíván, lehetőleg olcsón. Akciókat, kedvezményeket. Mindig azt, amire ő maga vágyik. A cégek pedig versenyt futnak az első helyért.

 

 

 

 

Mi nem csak ígérünk!

 

Ha azt mondjuk. a vevő az első nálunk, akkor komolyan is gondoljuk. Mert egy mosoly mindent megér a számunkra. Ezért alkottuk meg a Mosolykártyát, amit az első vásárlás alkalmával át is adunk. Mert minden vásárló fontos nekünk, ezért a Mosolykártya 5% kedvezményre jogosít.

 

Egy mosoly mindent megér

 

Mi nem érjük be egyetlen mosollyal. Ezért úgy gondoltuk, márciusban megajándékozzuk vásárlóinkat. Hadd legyen egyetlen pici kis mosolyból hosszan tartó, szívből jövő tavaszi nevetés.

 

 

 

 

Az Ön mosolya most többet ér nekünk!

 

Úgy gondoltuk, legyen egész hónapban Nőnap. Ezért a Mosolykártya 5 %-os eredeti kedvezményét megtoldottuk + 8 %-kal. Így a Mosolykártya kedvezménye március 8. és március 31. között, összesen 13 % kedvezményre jogosítja a hölgyeket.

 

Megéri betérni hozzánk! A férfiakat pedig arra buzdítjuk, hogy hozzák magukkal a szívüknek kedves hölgyet és a Mosolykártyát se felejtsék otthon.

 

Készüljünk együtt a tavaszra és ünnepeljük a Nőket egész márciusban.

 


 


www.leguanburkolat.hu

 

 

Szólj hozzá!