Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Ékszerek nyárra

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/05/17 0 hozzászólás Divat,

Egy látványos kiegészítővel még a legegyszerűbb öltözékünket is pillanatok alatt feldobhatjuk. A megfelelő ékszerek kiválasztásával ugyan az a nyári fehér top lehet elegáns, vagy éppen bohókás. Nézzünk néhány divatos kiegészítőt, amivel feldobhatjuk az öltözékünket.

 

A méret a lényeg

 

A feltűnést kedvelőknek igazán kedveznek a jelenlegi trendek, ugyanis aligha találhatunk olyan ékszert, ami túl hivalkodó lenne. Természetesen a jó ízlés megtartása érdekében a nagyon látványos ékszereket mindig visszafogottabb, lehetőleg minél kevésbé mintás ruhákhoz válasszuk!

 

 

gyönyörű nő ékszerben

 

 

Tarka rojtok

 

A rojtok már tavaly is nagy népszerűségnek örvendtek és úgy tűnik, még jó ideig nem mennek ki a divatból.  Az üzletek ékszeres állványain egészen biztosan találunk egy maxi méretű, lógó rojtos fülbevalót.  A drágakő színekben pompázó ékszerek, mint például a smaragdzöld, rubin piros, opál, zafírkék kiegészítő, elegáns ruhához is tökéletes választás!

 

 

ékszerek

 

 

Csomózott ékszerek

 

A nyár egyértelmű alapdarabja egy-egy fonott, csomózott karkötő, vagy éppen nagy csomózással díszített nyaklánc. Az ügyes kezűek ezeket akár otthon is elkészíthetik maguknak, az interneten olvasható rengeteg leírásnak köszönhetően!

 

színes ékszerek

 

 

Geometrikus formák

 

Kör, háromszög, négyzet, minden, ami letisztult, és elegáns. A minimalista stílust kedvelők is megtalálják a hozzájuk passzoló ékszereket.

 

 

ékszer készítési ötletek

 

 

Bármilyen ékszert is válasszunk a szettünkhöz, a legfontosabb, hogy mindig figyelembe vegyük, éppen milyen alkalomra választjuk őket.

 

 

Gallay-Nagy Krisztina
www.designfreak.hu
designfreakblog@gmail.com
Instagram: designfreakblog

Szólj hozzá!