Barion Pixel
Menü
Kosaram

Életmód

Csak a Nőknek Magazin 2023. szept. 16. 0 21
Miért olyan fontos a hidratálás a bőr szempontjából? Mindenki tudja, hogy a megfelelő vízfogyasztás fontos a bőrnek, de tulajdonképpen miért is? A bőr napi szinten különböző káros hatásoknak van kitéve: például a légszennyezés, az UV-sugárzás, a túls..
Csak a Nőknek Magazin 2023. szept. 09. 0 41
„A tánc felemel, erőt ad, gyógyít és közel visz a szívekhez.”                                                         (Radák János)A tánc szinte egyidős az emberiséggel, és mindig is kommunikációs eszközként kapcsolta össze az embert a természettel, ..
Csak a Nőknek Magazin 2023. szept. 06. 0 55
Fenntartható kiválóságKlímasemleges, környezetbarát és fenntartható – mind-mind olyan fogalom, amely napjaink szóhasználatának szerves részévé vált. Meglepő vagy sem, de a zöldinnovációs szemléletnek az élelmiszerágazatban is egyre inkább van létjogo..
Csak a Nőknek Magazin 2023. szept. 06. 0 43
Mikrozöldeket tesztelt a SzupermentaA Szupermenta legújabb terméktesztjén a laboratóriumi, a hatósági és a kedveltségi vizsgálat mellett helyszíni ellenőrzést is tartottak a szakemberek. Kiderítették, hogy a mikrozöldek élelmiszerbiztonsági szempontb..
Csak a Nőknek Magazin 2023. szept. 02. 0 58
Az adó fogalma, csoportosítása és az adózással kapcsolatos alapfogalmak ismertetéseAz adó az állam által egyoldalúan megállapított, kényszer útján behajtható, közvetlen ellenszolgáltatás nélküli állami bevétel.Jellemzői• kivetésére csak az állam álta..
Csak a Nőknek Magazin 2023. aug. 31. 0 49
ÉLETÉRZÉSA legszentebb érzés, ezt mindenki tudja,aki az életet egyszer ajándékba kapta.Lehetne másé is, de pont akkor, pont ottépp a te déeneseid alkottak egy láncot.Egyedit és egyszerit, ilyen csak neked van.A sorsod és az életed is leklónozhatatlan..
Csak a Nőknek Magazin 2023. júl. 22. 0 197
Élelmiszerbiztonság, élelmiszerpazarlás: kéz a kézben járElső ránézésre az élelmiszerbiztonság alapelveinek betartása és az élelmiszerpazarlás csökkentésére irányuló törekvések megvalósítása között feloldhatatlan ellentétek húzódnak. Az élelmiszerbiz..
Csak a Nőknek Magazin 2023. júl. 20. 0 231
Mindenhol (is) helyi termék Kistermelőként megmutatnád a világnak az általad előállított élelmiszert? Jól esne az elismerés? Szeretnéd, ha gyermekednek hazai alapanyagokból készült, minőségi ételt szolgálnának fel a menzán? Kérdésedre a válasz, a Kiv..
Csak a Nőknek Magazin 2023. júl. 09. 0 289
Mesés kalandok Taiwanban: az örök fiatalság titkát kutattamKedves Olvasónk!Örömmel mesélek nektek egy igazán lenyűgöző és színes utazásról, amelynek során Taiwan csodálatos szigetét jártam be, hogy felfedezzem az örök fiatalság titkát. Ebben a beszám..
Csak a Nőknek Magazin 2023. jún. 04. 0 137
TYPE: Mit jelent?Aki gyakran vásárol lisztet, annak feltűnt, hogy nagyobb élelmiszerüzletekben, eredeti csomagolású lisztet lehet venni. A vásárló választhat, melyik liszt Type-t szeretné felhasználni. Németországban a gabona lisztek 1992-től be vann..
Csak a Nőknek Magazin 2023. jún. 01. 0 245
Az életünk során mindannyian vágyakat érzünk és tetteket hajtunk végre. De vajon van-e összefüggés a tetteink és vágyaink között? A válasz igen, és ebben a cikkben felfedezzük az ember tetteinek és vágyainak összefüggését, és megvizsgáljuk, hogyan se..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 31. 0 180
Kánikula kertészkedés, avagy hogy éljük túl a kertben a nagy nyári melegben. Itt a nyár! Ennek májusban még nagyon örül mindenki, 20-25 esetleg 30 fokban még a szebbik, barátságosabb arcát mutatja a természet. Nagy örömmel nyírjuk a füvet, lelkesen p..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 29. 0 237
Kedves Barátnőm,Májusban a virágok kinyílnak, a természet újjáéled, és úgy gondolom, hogy ez az ideális időszak arra, hogy Te is megerősítsd önbizalmadat és kibontakozz a saját szépségedben. Tudom, hogy az önbizalom néha kihívások elé állít bennünket..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 12. 0 164
Készüljetek a tavaszra drRiedl termékekkel! Mutatjuk a tavaszi megújulás lépéseit!Megérkezett a jó idő, reméljük már nem gondolja meg magát az időjárás és nincs visszaút a télbe. Ti hogyan készültök a nyárra és a jó időre? Összeszedtünk néhány dolgot..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 08. 0 142
A fák és a virágok illatos pompázása nem csak minket vonz egy kellemes sétára a parkba, hanem zümmögő, dolgos méhek seregnyi hadát buzdítja szorgos munkára az évnek ebben az időszakában. A méznek valóban minden cseppje arany, ezért a Nébih Maradék né..
Csak a Nőknek Magazin 2023. máj. 07. 0 687
Egyszer volt, hol nem volt, volt egyszer egy covid járvány és egy „maradj otthon „ felhívás. Ez bizony nagy gondot jelentett a közösségi tánc életében is leginkább az abban résztvevő táncosok számára. Addig mindenki azt szajkózta, hogy menjél -menjél..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 29. 0 265
Fontos, hogy érezd mikor jött el az idő, hogy elkezdj komolyabban foglalkozni a bőröd ápolásával. Fel kell ismerned mikor érdemes a korodnak, illetve a bőröd igényeinek is megfelelő olyan készítményeket elkezdeni használni, amelyek hozzásegítenek a b..
Csak a Nőknek Magazin 2023. ápr. 28. 0 196
"Minden a fejben dől el""Gondolatunk teremtő ereje""Lépj ki az elméd börtönéből.”Ismerjük ezeket a mondásokat. Soha nem látott bőségben él a világ egy része, míg sokan éheznek. A civilizáció és ez a bőség eltávolította az emberek többségét a természe..
Tételek: 1 - 18 / 786 (44 oldal)