Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Gyermekáldás

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/02/12 0 hozzászólás Életmód,

Babát várni a legnagyobb öröm. Azonban a kismamának nagyon sok dolga van ez alatt a 9 hónap alatt. A kis jövevény ugyan is nagyon sok figyelmet igényel. Oda kell figyelni a megfelelő táplálkozásra, sőt a testmozgást is be kell iktatni a mindennapi teendők közé.

 

A kellő vitaminbevitel mindenki számára létfontosságú. A várandós nő számára pedig még fontosabb, hiszen a magzathoz az anyukán keresztül jut el a megfelelő növekedéshez létfontosságú tápanyag. Valójában az egészséges élethez minden nap elegendő vitaminnak és ásványi anyagnak kell bekerülnie az emberi szervezetbe. Annak, aki korábban nem figyelt oda kiemelten a test szükségleteire, még nagyobb szüksége van arra, hogy a várandósság alatt pótolja a hiányosságokat. A babatervezés idején, tehát jó néhány hónappal a fogantatás előtt érdemes tudatosan és következetesen nekikezdeni a kellő mennyiségű vitamin bevitelnek.

 

 

 

 

A kényelem ilyenkor is fontos!

 

Az egyik legnépszerűbb és talán mondhatjuk, hogy legkellemesebb megoldás, ha a kismama a Dr. Steinberger gyümölcs és zöldséglevek közül választ magának megfelelőt. Ez azért is jó megoldás, mert a várandósság idején az orvosi ellenőrzések mellett, a kapszulák ideje is elérkezik. Azonban egyáltalán nem kellemes maréknyi bogyókat lenyelni napról, napra a cél érdekében. A Dr. Steinberger levek ezzel szemben lehetővé teszik, hogy egy sokkal kellemesebb és kényelmesebb formát válasszunk. 

 

 

 

 

Az Eisenblut gondoskodik a várandósság idején nélkülözhetetlen vas bevitelről. A vasat a szervezet nem tudja előállítani, ezért azt megfelelő mennyiségben a bevitt táplálékkal kell biztosítani. A készítmény C-, B1-, B2-, B-12 vitaminokat tartalmaz, tehát egy minden szempontból sokoldalú egészségtámogatás áll rendelkezésre.

 

 

 

 

 

Idd az egészséget és örülj az életnek

 

Fontos tudni, hogy ezt a természetes készítményt a szülés után, a szoptatás ideje alatt is fogyaszthatják az anyukák! Összetétele egyébként nem csak a mamák számára ideális. A család többi tagjai is gondoskodhatnak általa az egészségükről!

 

 

 

 

Fontos az egészség

 

A várandósság idején a test fokozott megterhelésnek van kitéve. Nem csak a vitamin és ásványi anyag bevitel, a kalcium forrás biztosítása kíván figyelmet. Az egészséges étkezéssel sokat tehetünk a mama védelmében és a magzat egészséges növekedése érdekében egyaránt. A boldog babavárás közben persze kellemetlen tünetek is megjelenhetnek. Nem csak az első trimeszterre sokaknál jellemző hányingerre, rosszullétre gondolunk. A székrekedés is gyakori tünet, amit érdemes a lehető legtermészetesebb formában orvosolni, hiszen a mama által fogyasztott ételek, italok kivétel nélkül mind befolyásolhatják a baba közérzetét is. A legkézenfekvőbb mód a probléma orvoslására a Dr.Steinberger Aszaltszilva ital. A szilva jótékony tulajdonságai közismertek. Az alacsony kalóriatartalom miatt nyugodtan fogyaszthatja a kismama, szabályozza a koleszterin szintet, mivel serkenti az epeműködést. Kiváló K-vitamin és béta-karotin forrás.

 

 

 

 

Nem csak a kismamának, hanem a „kispapának” is érdemes a Dr. Stinberger gyümölcs és zöldségleveket a napi étrendbe beilleszteniük. A babavárás időszaka és a kis jövevény megérkezése igencsak nagy energiaforrást igényel, ezért a család minden tagjának hasznos erőforrás lehet a különböző vitaminokkal teli választék.

 

A várandós hölgynek egyébként érzelmi támogatást is jelent, ha a párja végigköveti vele ezt az időszakot és amit csak lehet, közösen csinálnak. A Dr Steinberger levek fogyasztása erre remek lehetőség. Akár egy kedves rituálé lehet, ha a férfitámogatás például úgy valósul meg, hogy a leendő apuka ágyba viszi reggel az egészséges Dr.Steinberger lét és együtt isszák meg önmaguk és a baba egészségére.

 

www.drsteinberger.hu

 

 

Szólj hozzá!