Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Hivatása szerelmese

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/06/11 0 hozzászólás Tippek, tanácsok,

A sors gyakran kiszámíthatatlan. Így koránt sem meglepő, hogy Bene Rebeka Budapesten született, tökéletesen beszél magyarul és itt képzeli el a jövőjét. Édesanyja magyar, apai ágról pedig ghánai származású. Ő itt született Budapesten.

 

Lili smink

 

Sokat tanult azért, hogy szakmailag magas színvonalú tudással, saját szépségszalont nyithasson. Kozmetikusként, sminkesként, masszőrként és szempilla stylistként dolgozik üzletében, a Becky Beauty Salonban. Imádja a munkáját, így a siker nem marad el. Számos rendezvényre, esküvőre, fotózásra hívják sminkesként. A Csak a Nőknek Klub divatbemutatóin is ő készíti a modellek csodás sminkjeit.

 

Lili smink 2

 

Rebeka nem csak hazai szakemberektől tanulta a mesterséget. 2015-ben Európai Uniós ösztöndíjnak köszönhetően Portugáliában tölthetett több mint 3 hónapot, ahol nemzetközi szakemberektől sajátította el a tudást. Rengeteg tapasztalattal tért vissza Magyarországra, amit azóta is sikerrel alkalmaz.

 

Lili smink 3

 

Bene Rebeka kitűnő példája annak, hogy a céltudatosság mekkora erővé válhat. A 23 éves ifjú szakember rendíthetetlen kitartással dolgozik azon, hogy hivatása mestere legyen. A sokoldalúság, az elhivatottság olyan hajtóerő, ami a siker záloga. Természetesen mondhatjuk, hogy saját szalonhoz elsősorban pénzügyi háttér kell. De koránt sem erről van szó. Ha nincs meg valakiben a hit, az elszántság és a tanulni vágyás, akkor nincs az a vagyon, ami tartósan boldogságot teremt. A személyes erő, a spiritusz, a valamivé válni akarás az, ami az elkövetkező nemzedéket kiemelheti az egyhangúságból és sikertörténetté változtathatja az egyes ember sorsát.

 

 

Bene Rebeka 

+ 36 30/2329080

benerebeka0717@gmail.com

Szólj hozzá!