Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Menjünk hűvösebb égtájakra!

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2017/08/09 0 hozzászólás Utazás,

Ha végre itt a nyár…

 

Nem csak a meteorológiai előrejelzések szerint járunk az idei nyár legmelegebb heteiben. Szakad a víz mindenkiről. Isszuk a vizet literszám, és néha ara gondolunk, mennyire vártuk a napsütést a borongós téli napokon. Milyen nagyon vártunk a nyári szabadságra.

 

Azonban a szabadság néhány gyönyörű napja hamar elillan, és a munkahelyen ülve bizony sokan vágynának hűvösebb irodára.

 

A hűvös hegyek szerelmesei

 

Koránt sem vágyik mindenki a 40 fokos napsütötte homokdűnék közé Egyiptomba, és a meleg tengerek partját sem kedveli mindenki. Őrájuk is gondolunk, ezért a mostani utazási ajánlatunkat az északi égtájak felé nézve állítottuk össze.

 

Nem kell mindenre karácsonyig várni!

 

 

Különleges családdal rendelkezem, közel 3 éves unokáim még nem ismerik az őszt, telet, tavaszt. Minden vágyam, hogy jól bebugyoláljam őket és megmutassam nekik a tél szépségeit, valóra váltsam az álmukat, elvigyem őket Lappföldre, hogy találkozhassanak a Mikulással.

 

 

Észak nem csak havasan gyönyörű!

 

Két éve jártam Finnország déli részén. Csodálatos a táj, tiszta a levegő, kedvesek az emberek. Helsinki sem hasonlít más, általam eddig látott fő- és nagyvárosra.

 

 

Repülőjegy 2 felnőtt + 2 gyerek (2-12)

Budapest – Helsinki

 

Szállás a repülőtér közvetlen szomszédságában

 

 

Érdemes a jó öreg Santa meglátogatásán túl pár napot a déli, szigetekkel tarkított partvidéken is eltölteni.

 

Naantali csak az egyik csodás kisváros a sok közül ezen a területen. 

 

 

 

 

A legkedvezőbb szállás ár 2 felnőtt és két gyermek (2-12) számára 3 éjszakára saját felületen foglalva 355$; másik online felületen 417$.

 

 

A kellemes kitérő után irány a Mikulás lakhelye, Rovaniemi!

Utazhatunk autóval, vagy repülővel.

 

 

Helsinkitől autóval 9,5 - 10 óra alatt érhető el a 812 - 895 km-re lévő Rovaniemi, a kalandkedvelők számára ez is jó megoldás lehet. Ugyanis keveseknek adatik meg, hogy ezen a csodás útvonalon végigautózzanak, pedig páratlan élmény!

A mi kis sajtkukacainkkal ez a megoldás még nem jöhet szóba, ezért inkább a repülést választjuk.

 

Helsinki – Rovaniemi

2 felnőtt + 2 gyermek (2-12)

 

 

 

Scandic Rovaniemi Hotel

2017.10.18 – 20. négyágyas szoba két éjszaka reggelivel, 2+2 főre

saját jogon 322$, más portálon a kedvezményes ár 333$.

 

 

 

 

Felejthetetlen emléke minden gyereknek és gyereklelkű felnőttnek egyaránt!

 

Repülő, autó, bakancs, hátizsák…

 

Utazni jó. Télen, nyáron, ősszel, tavasszal csodás ez a bolygó. Hogy ne a pénztárcánk szabjon határt utazási kedvünknek, csupán a fantáziánkon és kíváncsiságunkon múljon, hogy mikor-hova utazunk el világot látni, ez is csak elhatározás és szándék kérdése. Mi nem véletlenül választottuk a saját online utazási iroda létrehozását. Persze hiper kényelmes önállóan szervezni saját utazásainkat. Nem kell alkalmazkodnunk egy percet sem egy  utazási csoportba összeverődött kisebb tömeghez. Bármikor intézhetjük a rendeléseinket, kiválaszthatjuk az uticélunkat, meghatározhatjuk, melyik hotel kínálata, szolgáltatása, ára a legmegfelelőbb a számunkra. Mindezt akkor intézhetjük, amikor éppen ráérünk, mert az irodánk ajtaja mindig tárva a számunkra, nyitvatartási idő nélkül. Nem függünk az alkalmazottak jó, vagy rosszkedvétől. Egy helyen, egyszerűen tervezzük meg, foglaljuk le amit csak szeretnénk, beleértve a programok belépőjegyeit is. Úgy álmodjuk meg és valósítjuk meg a szabadságunkat, puzzle módra összeállítva mindent egy csodás utazás képpé, ahogy csak a szívünk vágyából telik.

 

Igen, már ezért is megérné! Mert ez is szabadság. Az igazi szabadságot nekünk viszont az adja meg, hogy mi bevételt is kapunk! Mi gon nélkül, kellemes időtöltéssel keresünk pénzt avval, hogy utazgatunk. És valljuk be, nem sok olyan munka van, ami öröm és szabadság egyben.

 

Ha erre is kíváncsi vagy, egy percet se habozz! Élj jól és érezd jól magad! Ez a mi hitvallásnuk.

 

Szárnyaljunk együtt szabadon és ismerjük meg a bennünket körülvevő csodás Világot!

 

Lengyel Ildikó

utazás szakértő

+ 36 20 930 8507                 

sh.invitation@gmail.com

Játssz és nyerj!

Töltsd ki kérdőívünket és nyerd meg a személyre szóló utazásod teljeskörű megszervezését.

https://goo.gl/forms/Mi15Y3ckpuyVCaUw2

 

 

Szólj hozzá!