Mi kell a Nőnek?

Gondolkoztál már azon, hogy mi kell Neked, az igazi Nőnek? Bennem mostanában tisztul le a kép. 

Egy igazi nőnek nem az kell, hogy lehozzák neki a csillagokat az égről.

Egy igazi nő nekilát az útnak, hogy lehozza magának a csillagját…de ha útközben elesik legyen ott a Férfi. Legyen ott kérés nélkül és tudja, hogy a Nőnek szüksége van rá! Segítsen a Nőnek felállni, hogy tovább mehessen a csillagjáért. Segítsen a Nőnek úgy, hogy közben ne tapossa el az önértékelését! Az igazi Nő ekkor fog felnézni az igazi Férfira és tisztelni fogja Őt!

A Nő szeret a háztartással, gyerekekkel foglalkozni, babusgatni, gondoskodni. Egy idő után viszont szüksége van más kihívásokra is, mert különben elveszíti Önmagát, az Önbecsülését, Önértékelését és egy nehezen visszafordítható folyamat részesévé válik.


A Nő szeret a karrierjével foglalkozni. Szereti az újabb kihívásokat, célokat. Ha viszont túl sok időt vesz el az életéből a karrierje építése, elfelejthet Nőnek lenni. Ez esetben szintén egy nehezen visszafordítható folyamat részese kezd lenni a Nő. 

Meg kell találnunk az egyensúlyt a család, karrier, nőiesség megélése között.

A nőiességet kevesen tudják megélni minden nap. Talán az idő hiánya miatt. Talán azért, mert az előzőekben leírt egyensúly felborult. A Ringa Dance viszont ebben is nagyon hatékony segítséget nyújt. A közel 10.000 főt számláló közösségemben, melyet a Facebook-on találsz Nőktől Nőknek (szív, cseresznyevirág szimbólum) csoportban és a több száz Ringa Dance online előfizető, akik a www,ringadance.eu oldalamon napi szinten élhetik át a nőiességet akár csak 20-30-60 percre, fantasztikus eredményekről számolnak be testi és lelki egyensúly szempontjából.

Drága Olvasó! Tudnod kell még valamit! A Ringa Dance az egészséges mindennapi lelki és testi egyensúlyának csak egy része. Meg kell tanulnunk táplálkozni is mellé. Olyan ételeket enni, amik a testünket táplálják. Hiszem, hogy csak ép testben tud ép lenni a lélek. Ezért vigyáznunk kell rá, minden nap, mint egy kincsre!

A következő írásomban arról fogok írni, hogy mik azok, amik igazán táplálják a tested.

Egészséged és nőiességed szolgálatában, Évi