Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Nem csak a húszéveseké a világ

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2017/11/14 0 hozzászólás Programok,

A kortalanság ma már komoly trenddé válik. Míg néhány éve az 50 feletti korosztálynak csak egészségügyi reklámok szóltak, vagy az unokákkal való törődést forszírozták, addig ma már számos program szól az élethosszig tanulásról, az idősebb korosztálynak szóló nyitott egyetemekről, sőt a testmozgás, az utazás és a szórakozás terén is egyre többször célozzák meg azt a korosztályt, amely napközben is ráérhet. Mindeközben egyre többen válnak újra aktívvá, válnak újra munkavállalóvá olyan területen is kipróbálva magukat, amelyet a kötelező feladatok miatt, korábban félre kellett tenniük akkor is, ha szívük szerint inkább azt a tevékenységet választották volna.

 

 

A Nyugdíjas Expo azt igazolja, hogy érdemes gondolkodni az 50 felettiekben. Kilencedik alkalommal nyitja meg kapuit a sikeres, 2 napos esemény, ahol nagyon sokféle program várja a látogatókat.

 

Egészségügyi szűrések, egészségmegőrzést és életminőség megtartásában segítő kiállítók, utazási ajánlatok, értékes szabadidős programok ajánlatai mellett, a kellemes kikapcsolódás sem marad el.

 

Számos sztárfellépő örvendezteti meg az Expo résztvevőit. Többek között ott lesznek az Operettszínház sztárjai, fellép Bangó Margit és Szíj Melinda is a BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpontban, ahol mindkét napon reggel 9 órától várják a látogatókat.

 

A Csak a Nőknek Magazin is ott lesz a rendezvényen. Szeretettel várjuk olvasóinkat és a Csak a Nőknek Klub tagjait is ezen a nagyszabású eseményen. Érdemes kilátogatni akár mindkét napon.

 

Időpont: 2017 december 8-9. (9:00-17:00)

BOK (volt SYMA) Konferencia- és Rendezvényközpont

1146 Budapest, Dózsa György út 1.

 

nyugdijasexpo.hu/2017/programok

 

 

Címkék: nyugdijasexpo

Szólj hozzá!