Gergely Róbert májusban volt a Csak a Nőknek Klub vendége. Már akkor elárulta a titkot, hegy egy fergeteges előadást készít elő, amelyre a Csak a Nőknek Klub tagjait, és a Magazin olvasóit jó szívvel invitálta. Megígértük, hogy a bemutatón mi is ott leszünk!

 

2017. október 28.-án láthatjuk először Stephane Laporte-Patrick Laviosa:PÁNIK A FEDÉLZETEN című zenés darabját, a Gergely  Theáter előadásában, a Turay Ida Színház színpadán.

 

A történet egy izgalmas utazásról szól A Titanas fedélzetén. Egy házaspár vidékről, egy anya a majdnem felnőtt fiával, egy különleges sorsú bárénekesnő és egy mellőzött másodtiszt... Közös bennük, hogy mindannyian hatalmas reményekkel szállnak fel a Titanas tengerjáró fedélzetére, hogy a szárazföldön hagyhassák megoldatlan, unalmas életüket. A hajóút során kiderül róluk, egyikük sem az, akinek mutatja magát. S mi a közös még bennük? Sokkal több, mint ahogy azt ők maguk gondolják. Titkaik, hazugságaik elképesztően humoros helyzetekbe sodorják őket, miközben nem tudni, a hajó hová is tart velük.

 

A Pánik a fedélzeten jelenleg a világ egyik legkeresettebb és legsikeresebb zenés vígjátéka. 2008-ban a legjobb előadásnak járó díj mellett a Titanas! című dal, a legjobb betétdal díját is megkapta Franciaországban.

 

Szereposztás

 

Madaleine,utas - Teremi Trixi

Pierre a férje - Lippai László

Jenny,bárénekesnő a Titanas fedélzetén - Fábián Anita

Edouard,másodtiszt a Titanas fedélzetén - Ott József

Josephin,utas - Kökényessy Ági

Kevin, a fia - Takáts Máté

 

Rendezte: Gergely Róbert

 

Az október 28.-i bemutatóra a Csak a Nőknek Klub tagjait és a Magazin olvasóit a Gergely Theáter szeretettel várja.

 

Részletekről és a jegyek megvásárlásáról érdeklődj szerkesztőségünkben, a +36 70 430 5370 telefonszámon vagy a management@csakanoknek.hu e-mail címen!