Nagy kérdése a hangolódásunknak: Milyen évet zárunk le és milyen év felé nyitunk?!

Minden szilveszter előtti időszakomban szeretem végig gondolni, hogy milyen évet is zárok le. Megnézem gondolatban, mik is történtek velem a hónapokban, mit írtam bele a naptáramban. Tulajdonképpen elkezdek egy Hála listát írni, amiben történésekért és emberekért is hálát adok az életemben.

A ti közösségetek is egy ilyen pont a listámon, mérföldkő, amiért nagyon hálás vagyok és nagyon várom az új áldásokat és megtapasztalásokat, amiket együtt megélhetünk.

Hála listám egy-két gondolata:

- Hálás vagyok, hogy a karantén időszakában személyiségem fejlesztésében tudtam szorgoskodni.

-Hálás vagyok a karantén alatti "Rajzpályázatom" alkotásaiért.

-Hálás vagyok, hogy egy fantasztikus nyári táborban dolgozhattam a nyáron, szuper munkatársakkal.

-Hálás vagyok, hogy egy csomó olyan embert kaptam az idén, akikkel csodálatos dolgokban vehettem részt.

Mindannyian tudunk ilyen dolgokat megfogalmazni, amiért ebben az évben hálásak lehettünk. Bátorítalak téged is, aki most olvasol, hogy írj egy ilyen hála listát és akár tedd el a következő évre. Jó lesz elővenni őket. Olvasd fel hangosan is, akár egy gyertya mellett, érezd meg milyen ereje van.

Barátnőimmel ilyenkor évvégi szeánszot is szoktuk tartani, amit mi így hívunk. Egyik momentuma az idei évben az volt, hogy sétáltunk egy nagyot és a természetre figyelve, kapcsolódva fogalmaztam meg, hogy jól esne kimondani az univerzumnak megtapasztalásaink, pozitív élményeink. A mondatok közül csak egy pár gondolat, ami elhangzott: "Köszönöm a megtapasztalásaimat! A negatív élményeket is, amik tanítottak! A tehetségem! A szerelmem! Az élet áramlását, aminek része lehetek! Az egészségemet! " Fantasztikusan felszabadító volt kiordítani és erősítette bennünk mindazt amit kimondtuk.

Miután mindezt megéltük haza mentünk, gyertyát gyújtottunk és elkezdtünk rajzolni, barátnőm ötlete volt, hogy gondoljuk végig, hogy ennek az évnek mi a szimbóluma számunkra, aztán, hogy a jövő évnek mi lesz. Ezt kellett lerajzolni és azért volt három részre osztva a lap, mert a harmadik az volt, hogy kössük össze a rajzban a két évet, hogy jutunk az egyikből a másikba.

szilveszteri-belso-hangolodas


Nagyon jó volt megalkotni és végig gondolni, hogy milyen is volt. Nekem ez az év az egyensúlyról szólt és a kincskeresésről, a következő évem pedig, úgy érzem a szárnyalásról fog szólni. Nagyon jó volt összekötni, mert egyfajta lendületet is adott az egyikből átlépni a másikba. Végül mi egy biblia olvasással zártunk, amiben mindenkinek felolvastuk, hogy a 2021-es üzenete mi lesz.

Nagyon tartalmas, üzenetekkel teli, erőt adó, megnyugtató, szeretetteljes pillanatokat éltünk meg együtt, ami nagyon segített abban, hogy az új évet lelkesedéssel, céltudatosan, készen várjuk és megkezdjük kinyitni az ajtóinkat.

Millió nyitottságot, szeretetet, elfogadást és figyelmet kívánok mindannyiunknak szeretettel a 2021-es évre!

Ölellek benneteket!

Mitruczky Szandra