Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Tartozz közénk a Női Klub tagjaként

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/05/16 0 hozzászólás Sikersztorik,

Tarts velünk, a Női Klub téged is vár

 

A Csak a Nőknek Magazin és Női Klub azért jött létre, hogy az internet világában iránytűként szolgáljon a tudatos életre vágyók számára. Ma már nem kell órákat a könyvtárban ülni ahhoz, hogy egy-egy témában információkra leljünk. Elegendő, ha a google keresőjébe beírjuk az adott témához tarozó hívó szavakat és máris óriási adathalmaz áll a rendelkezésünkre. Azonban a mérhetetlenül sok információ közül kiválasztani a valóban hiteles adatokat, egyáltalán nem könnyű feladat. A Csak a Nőknek Magazin és Női Klub olyan információ-forrásokat mutat meg, olyan szakértői gárda tudását adja át, amire méltán lehet alapozni.

 

 

google iránytű

 

Hatalmas szabadság

 

A mai kor embere valóban hatalmas szabadságot élvez. Nem csak választási joga van a számára felkínált verziók alapján. Igazi teremtő, alkotó tevékenységet végezhet, ha úgy határoz, hogy a tudatos teremtés Flow-élményét kívánja megtapasztalni. A Csak a Nőknek Magazin és Női Klub pedig éppen ezt a folyamatot hivatott elősegíteni. A tudatosság kialakítása átszövi az élet minden területét. Bár lépésről, lépésre épül fel az élet újra gondolása, átformálása, azonban az életterületek olyan fokon összekapcsolódnak, amit csak tudatos, ugyanakkor holisztikus, tehát rendszer szemléletű aspektusból lehet megközelíteni.

 

 

Ez valódi Csak a Nőknek Magazin és Klub

 

Tartozz közénk, légy a Női Klub tagja

 

A Csak a Nőknek Magazin minden rovata azt a célt szolgálja, hogy megmutassa a valódi, hiteles, módszertanában és technológiájában is igazoltan működő szemléleteket, módszereket, termékeket, szakértőket. A Csak a Nőknek Magazin a minőséget jelenti. Minden, ami megjelenik az online oldalon és a nyomtatott Magazinban, azt a lap tulajdonosa és a vezető stáb, megjelenés előtt megismeri, a hitelességét és valódiságát leellenőrzi. Ez azt jelenti, hogy a Csak a Nőknek Magazinban megjelenő információ valódi. Nem mendemonda, nem divat, nem aktuális trend határozza meg a Csak a Nőknek Magazin tartalmát, hanem az ellenőrizhető valódiság. Ezért az olvasóink és a Női Klub tagjai is nyugodtan támaszkodhatnak a Magazinban megjelenő információkra.

 

Bíró Ica a Női Klubon

 

Mi nem csak a virtuális világban létezünk

 

Bár ma már szinte elképzelhetetlen, hogy egy cég ne legyen fent a világhálón, ugyanakkor a Csak a Nőknek Magazin és Női Klub számára az is lehetetlen, hogy ne legyen valós, közvetlen, élő kapcsolat az olvasókkal. A nyomtatott Magazin ezért nem kapható újságárusoknál. Eseményeken, rendezvényeken, női klubon közvetlenül, személyesen adjuk kézbe az aktuális lapszámokat. Ezáltal nekünk mindennapi, élő kapcsolatunk van az olvasóinkkal. Azt is fontosnak tartjuk, hogy szakértőinkkel, magasan képzett, egy-egy témában jártas szakemberekkel a Csak a Nőknek Magazin olvasói, a Női Klub tagjai személyesen is találkozhassanak. Megismerkedhessenek az adott téma legjobbjaival, tanácsot kérhessenek tőlük, kérdéseket tehessenek fel nekik. Ezért a minden hónapban megrendezésre kerülő Női Klub, különleges élményt jelent a résztvevőknek.

 

 

Női Klub kóstoló

 

Ízek, értékek, élmények, ez a Női Klub mottója

 

Csak a Nőknek Klub több, mint egy közösségi élmény. A Női Klub nem csupán azt a célt szolgálja, hogy minél közvetlenebb formában tartsunk kapcsolatot az olvasókkal. A tudásátadás mellett az is fontos a számunkra, hogy lehetőséget adjunk hasonló gondolkodású, a tudatos életre törekvő emberek kapcsolatteremtésére. Az elmúlt 3 évben, amióta a Csak a Nőknek Klub létezik, számtalan barátság született. Sok hasznos, értékes és élményt nyújtó esemény kötötte össze a jelenlévőket. Nagyon sok információt osztottunk meg, számos egészségvédő terméket mutattunk be, sok-sok szakértővel adtunk lehetőséget a személyes találkozásra, amit örömmel éltek át a jelenlévők. A Női Klub alkalmain kiállítók sora szolgálta a résztvevőket kóstolókkal, bemutatókkal. Az élmény mellett, a kézzelfogható jutalom sem marad el. Szakértőink, kiállítóink minden klubnapon értékes és különleges nyereményeket ajánlanak fel, amelyeket kisorsolunk a résztvevő között. A boldog, mosolygós arcok igazolják, hogy ebbe a Női Klubba tényleg érdemes járni.

 

 

Női klub előadó

 

Nem csak Nőknek szól a Csak a Nőknek Magazin

 

Bár a Csak a Nőknek Magazin címe azt sugallja, hogy kifejezetten nők részére készül, az igazság az, hogy a benne lévő információk jelentős többsége valójában mindenki számára hasznos. Miért ezt választottuk mégis címnek? Azért, mert a felmérésünk szerint, a családok 96 %-ban a nők a valódi döntéshozók. Ők jelentik a családnak azt a középpontját, ami képes kialakítani és egyensúlyban tartani a családi harmóniát. A nők azok, akik gondoskodnak a család ellátásáról, figyelnek az egészség megőrzésére, akik tudatosan igyekeznek a legjobbat adni a család minden tagjának. Sőt, ennél is többet tesznek! A saját feladataik mellett még arra is marad erejük, hogy az új információkat megismerve, újítsanak a család akár tradicionális szokásain, ha kiderül, hogy a meglévő szokások már nem szolgálják a család jól létét. A Csak a Nőknek Magazin és Női Klub tartalma, információi, szakértői a férfiakhoz éppen úgy szólnak, mint a nőkhöz. Talán érdemes úgy fogalmazni, hogy a tudatos, vagy tudatosságra törekvő, az újat megismerni kész Emberhez szólnak. Ezért nagy boldogság a Csak a Nőknek Magazin stábjának, amikor férfiak kommentelik a Csak a Nőknek Magazin facebook oldalának bejegyzéseit. Örül a csapat lelke, amikor a rendezvényekre nem csak hölgyek érkeznek, hanem társukkal, párjukkal kézen fogva ülnek a sorokban. Mint, ahogy az is végtelen öröm, amikor az egész család, együtt tartja fontosnak, hogy a szabadidő értékes eltöltésének azt a formáját választja, hogy havonta egy délutánt, estét a Csak a Nőknek Klubban tölt el, az ízek, értékek, élmények jegyében.

 

légy a barátunk

 

Csatlakozz és légy a barátunk 

 

A Csak a Nőknek Klub nem csak az egészség megőrzéséről szól. Az élmények, a minőségi időtöltés legalább olyan fontos számunkra, mint az egészséget leginkább szolgáló ismeretek átadása. Ezért minden alkalommal meghívunk neves, közismert, az élet különböző területein eredményeket elérő embereket. Vendégeink olyan kutatók, szakértők, művészek és közéleti személyiségek, akiket példaként állíthatunk bárki elé. Akiknek személyes értékrendje, életfilozófiája magában foglalja mindazt, amit a Csak a Nőknek Magazin stábja értékesnek és fontosnak tart a minőségi, tudatos emberi lét szempontjából. A siker motiváló, különösen, ha értékből születik. Bemutatjuk azokat, akik nem csak szavakban képviselik az értékeket, hanem egész életükkel azt példázzák, hogy Magyarországon is lehet tisztességesen eredményeket elérni. A Csak a Nőknek Klub valójában egy szeretettel, elfogadással teli, hatalmas baráti közösség. Olyan emberek közössége, akik azt keresik, hogyan lehet, hogyan érdemes barátságban élni.

 

 

Világpolgár

 

Légy pozitív életszemléletű világpolgár

 

Tagjaink figyelnek egymásra. Nem egyszerűen a pozitív gondolkodást hirdetjük. Nem azt véljük üdvözítő megoldásnak, ha a legnagyobb problémák közepette is erőltetett mosollyal mantrázza valaki, hogy az élet szép, az élet jó és mindennel meg van elégedve. Mi a pozitív életszemléletet képviseljük. Azt, hogy számtalan érték van, amit segítségül hívhatunk az életszemlélet átalakításához. A pozitív gondolkodás, a pozitív életszemlélet következménye. Az együtthatás az, ami átformálja a nézőpontokat, átalakítja az életesemények megélését és ezen keresztül megvalósítják azokat a transzformációkat, amelyek létrehozzák a tudatos, átgondolt és pozitív irányba fordító élet élmények halmazát. Mindez összességében több, mint egy filozófia. Az a törekvés, amit a Csak a Nőknek Magazin és Női Klub alapítói megfogalmaztak, amikor létrehozták ezt a fórumot. A legfontosabb cél az, hogy olyan emberek és olyan családok legyenek Magyarországon, akik a tudatos és egyben pozitív életszemlélet segítségével, minőségi és élvezhető életet képesek kialakítani. Ezt közös élményként élik meg, ahol az elkülönülés helyett, az összetartozás a természetes.

 

Valódi Tartalmak Igazi Nőknek

 

Légy az, aki első kézből tud mindenről

 

A hírlevelünk több, mint 40.000 emberhez jut el hetente. Ez nem egyszerűen egy impozáns szám. Ez a több tízezer ember személyes ismerősünk. Hírlevelünket azok kapják, akikkel az évek során személyesen is találkoztunk rendezvényeken és a Női Klubban. Azok, akik feliratkoznak hírlevelünkre, akik követői a Csak a Nőknek Magazin facebook oldalának, első kézből értesülnek a legfrissebb információkról, eseményekről, hírekről. Tartozz Te is a Csak a Nőknek Klubhoz. Gyere és tapasztald meg az élményeket, amiket a közösség adhat a számodra.

 

Csak a Nőknek Magazin és Klub stábja

 

 

https://csakanoknekmagazin.hu/idopontok-2018-ban

 

 

Szólj hozzá!