Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Tavaszi férfierő

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/03/06 0 hozzászólás Életmód,

A férfiakra vigyázni kell! Nem csak azért, mert imádjuk őket és nélkülük nem teljes a boldogságunk. Hanem azért is, mert Ők olyan ritkán vigyáznak magukra. Pedig a szervezetnek tényleg kell az energia. A vitamin készlet lecsökkenése is kockázattal jár. Ezért nekünk, hölgyeknek fontos feladatunk, hogy gondoskodjunk életünk párjáról. Annál is inkább, hiszen a férfias erőnlétre igazán szükségünk van. Mert, hát ki vinné a nehéz kosarat a piacon, ha nem Ő. A boltból hazaszállítandó ásványvizes palackok is kihívást jelentenek. A babakocsi felcipelése a 3. emeletre lift nélkül egyáltalán nem könnyű feladat. A szoba átrendezése elképzelhetetlen a férfi ereje nélkül. Egyszóval valljuk be, minden nő számára fontos, hogy az imádott férfi fitt, egészséges és jó erőben legyen. Persze nem csak az a lényeg, hogy kivegye a kezünkből a szatyrot, átadja a helyét a villamoson, vagy képes legyen az állatkertben órákig a nyakában vinni a fáradt csemetét. Az is szívmelengető szempont, hogy a jól lévő férfinép sosem nyűgös. A nátha messze elkerüli és influenzajárvány idején sem dől ki a sorból.

 

 

 

 

Az már csak extra plusz, hogy az ereje teljében lévő emberünk gyengédsége a szerelemben, igazi vitalitással párosul, ha minden, de minden vitamin, ásványi anyag és szervezeterősítő nyomelem kellő dózisban van jelen a szervezetében.

 

 

 

 

Egy szó, mint száz, nagy felelősség nyugszik a hölgyek vállán. Rajtuk is múlik, hogy szerelmes férjük, édes párjuk milyen testi-lelki állapotban vág neki a tavasz kihívásainak.

 

Mit tegyünk a vágyott célért?

 

Ki ne vágyna arra, hogy gondtalan szerelemben éljen. Ahhoz azonban, hogy az idill tökéletes legyen, erő és egészség kell. Könnyű dolgunk van, ha mindig kéznél van goji, és gránátalma.

 

 

 

 

A goji antioxidáns, így a szervezet védekezőképessége meghatványozódik. A benne található kálium pedig a sejtek tökéletes működéséhez elengedhetetlen. A jó izommunkát is segíti. A szív, a vesék működéséhez elengedhetetlen. A szív egészsége pedig nagyon fontos a férfiaknál, hiszen a szívinfarktus kockázata nem elhanyagolható. A kálium a stressz oldásban is élen jár, ezért a férfiak számára különösen hasznos. A goji egyébként segít fiatalon tartani a szervezetet, ami bizony nem csak a szerelemben jön jól. A fiatalos lendület, a fittség, az aktivitás, a kreatív gondolatok a munka során is nagy segítséget jelentenek.

 

 

 

 

Gránátalma hatalma

 

A gránátalma a szív és érrendszerre hat jótékonyan. C-vitamin tartalmának köszönhetően támogatja az immunrendszert, védi az egészséget. A belső szervek, az emésztő rendszer állapotát is javítja. Férfiaknál csökkenti a prosztata problémák kialakulásának kockázatát, ami nagyon sok férfinak jelenthet jó hírt. Immunrendszer támogató hatásának köszönhetően az egészségmegőrzés bajnoka.

 

 

 

 

A gránátalmát a szerelem gyümölcsének is tartják. A hírek szerint, Aphrodité a szerelem istennője is mindig tartott magánál belőle. Ha így van, akkor azt tanácsoljuk, hogy minden nő otthonában legyen belőle. Legjobb, ha a Dr.Steinberger Gránátalmalé mellett döntenek, akkor mindig kéznél van egy pohárral belőle és a magokkal sem kell bajlódni.

 

A hatása pedig garantált, legalább is, ami az egészségvédelmet jelenti. A szerelem? Nos, talán az sem marad el, hiszen az egészséges test, egészséges lélek mindig készen áll a szerelemre.

 

 

 

 

A C-vitamin mindent visz?

 

Nem lehet eleget mondani, hogy a C-vitamin az élet motorja. C-vitamin nélkül egyszerűen elképzelhetetlen az egészség megőrzése. Nem csak azért, mert vitalizál, erőforrással tölti fel a sejteket. Erősíti a csontokat, a fogakat, a porcok is erősödnek általa. Ínybetegségeknél egyszerűen nélkülözhetetlen és segíti a sebgyógyulást is. Az immunrendszer erősödésének köszönhetően, az egész szervezet kiváló egészségnek örvend, ha rendszeresen megkapja a kellő vitamin támogatást. A C-vitamin elősegíti a vas felszívódását, továbbá védi a sejteket. Kitűnő C-vitamin forrás az Dr.Steinberger Acerola C-1000 plus, ami édesítés nélküli gyümölcskészítmény. Az acerola C-vitamin tartalma egyike a legmagasabbaknak a gyümölcsök közül - mintegy harmincszor nagyobb, mint a citromé. Ezért javasolt a napi fogyasztása.

 

 

 

 

Tehát tényleg kezünkben van a megoldás. A Goji, a Gránátlama és az Acerola hármasa tökéletes megoldás arra, hogy a szívünknek kedves férfi tökéletes egészségnek örvendjen. Persze nem csak nekik érdemes ezekből a nagyszerű készítményekből naponta inni. A hölgyeknek is legalább annyira kell vigyázniuk magukra, ezért szívből javasoljuk, hogy a reggelt kezdjük együtt, egy-egy pohár kitűnő Dr.Steinberger gyümölcslével, aztán élvezzük a sikert és a szerelmet, mert így teljes az élet.

 

 

www.drsteinberger.hu

 

 

Szólj hozzá!