Felhívjuk szíves figyelmét, hogy oldalunk a felhasználói élmény javítása érdekében sütiket használ. Bővebb információért kattintson ide.

Tavaszi otthonszépítő

Írta: Csak a Nőknek Magazin 2018/03/12 0 hozzászólás Otthon,

Kis lépésekben könnyű célba érni

 

A tavasz a megújulás ideje. De ne csak a húsvéti nagytakarítást tartsuk szem előtt. Az otthonunk szépítésén is érdemes elgondolkodni. Ha csak kisebb változtatásban gondolkodunk, akkor cseréljük ki a függönyöket és máris látványos eredményt érhetünk el. A tavaszi nagytakarításkor amúgy is leszedjük, hogy kimossuk belőlük a tél porát, így a változás munkás része megúszhatatlanul esedékes. Az új függöny varázsa megújítja a szoba hangulatát és bennünket is mosolyra késztet, ahányszor csak belépve a helységbe, rápillantunk az üde frissességre. Ha a vágy megszületik bennünk, de nem tudjuk eldönteni, milyen anyagot, színt, mintát válasszunk, a tanácstalanságra is van nálunk orvosság. Szakértő dizájner segít a megfelelő hangulatú függöny kiválasztásában.

 

 

 

 

Szépíts és gyönyörködj

 

A hölgyek imádják átrendezni a lakást! Akkor pedig biztosan kell néhány új darab is. Ha már elmozdítunk bútordarabokat, bizony gyakran kiderül, hogy a szőnyeget, vagy a padlót is cserélni kell. Ez pedig jó hír, mert egy cseppnyi átrendezéssel, minőségi cserével, az egész lakás új dizájnt kaphat. Amikor kész a mestermű, boldogan dőlhetünk hátra a kanapén. Az átrendezés után, már csak gyönyörködnünk kell a szépítés csodájában.

 

 

 

 

A harmónia mindenhol utolér

 

Vannak, akik csak a szobára koncentrálnak, ha a szépítés a cél. A fürdőszobát csak funkcionálisan használják, koránt sem tekintve élettérnek ezt a fontos helységet. Pedig kár lenne elhanyagolni! Ha másért nem, a kényelemért válasszuk meg jól a fürdőszoba a padlót és a kiegészítőket. Praktikum, kellem, egészség! Ez a hármasság utolérhetetlen szabadságot ad!

 

 

 

 

Mutasd az otthonod, megmondom ki vagy

 

Az otthonunk kicsit a lelkünk tükre is. Az aktuális divat ugyan befolyásolhatja azt, hogy milyen formájú fotelt, kanapét, vagy milyen szekrényt választunk, mégis a szín és formavilág tükröz bennünket. A függönyök, a parketta, a szőnyeg kiválasztásánál túlszárnyalhatjuk a divat korlátait. Hiszen a személyes terünk kialakítása a lelkünket mutatja meg. Mi magunk vagyunk, a környezetünk kivetülésében. Ha jól csináljuk, akkor remekül érezzük magunkat a lakásunkban és amikor belép hozzánk valaki, mosollyal és elismerő dicsérettel néz körül.

 

 

 

 

Jó tervezés, fél siker

 

Nem mindenki tudja, de a lakás is lehet egészségtudatos. Az otthonunk tisztán tartásában ugyan is nagy szerepe van annak, hogy milyen padló megoldást, vagy milyen szőnyeget választunk?  Ehhez pedig érdemes szakértőhöz fordulni. A szakember nem csak abban segít, hogy melyik padlóburkolat a számunkra ideális? A helyszín felmérését, a szükséges anyagok mennyiségének kiszámolását is rábízhatjuk. Nem beszélve arról, milyen jól jön a kivitelezésnél, egy avatott szakmai tapasztalat.

 

 

 

 

www.leguanburkolat.hu

 

 

Szólj hozzá!