Egy jó masszázst? Köszönöm, bármikor! Hiszen ki ne vágyna egy testet-lelket ellazító, felüdítő, átmelegítő gyömöszölésre?

Rengeteg masszázsforma, -fajta és stílus létezik, egyénenként más a megfelelő vagy jóleső típus.

Egy rövid, felüdítő masszázst akár otthon is elvégezhetünk magunkon, mellyel gyorsan és hatékonyan méregteleníthetjük, felüdíthetjük a testünket, főként a hideg, végtagokat elmerevítő téli időben.

Otthoni masszázshoz vásárolhatunk készen vagy magunk is készíthetünk masszázskrémet. Az összetevőket is érdemes a bőrünk igényei szerint megválasztani.

A bentonit a legősibb anyagok egyike, amelyet az ember gyógyászati, egészségmegőrzési célokra használ. Olyan természetes anyag, mely összegyűjti, koncentrálja és a kezelt területen kibocsátja az energiát. A bentonitot a nap feltölti erőteljes energiájával, amely képes stimulálni az emberi test energia-háztartásátmaszirozd-magadba-a-bentonitot-1.

Bőrünkbe masszírozva hermetikusan lezárja a felületet, aminek hatására a kezelt testrész hőmérséklete emelkedik, a pórusok megnyílnak és az intenzív izzadás következtében nagy mennyiségű salakanyagtól és egyéb gyulladást előidéző anyagtól szabadul meg a szervezet, amit a bentonit magába zár. Egyúttal feszesíti a bőrt, javítja a vérellátást, segít megszabadulni a cellulitusztől.

Bentonitos masszázskrémet is vásárolhatunk készen vagy készíthetjük magunk, testre szabottan.

Házi készítéshez nincs szükség boszorkányságra: átfújt, finom szemű agyagot keverjünk el jó minőségű masszázsolajban, kúp alakú edényben, igény szerint adjunk hozzá pár csepp illóolajat! Az így kapott anyagot masszírozzuk a kívánt bőrfelületbe. Kizárólag fa, üveg vagy porcelánedényt és keverőpálcát használjuk a készítéshez, fémet, műanyagot soha!

Egészséges test számára a masszázs a mindennapok luxusa, egészségügyi problémák esetén pedig gyógykezelés. Éljünk vele bátran!

www.axibent.hu
[email protected]
06- 36/36-8000