Pár héttel ezelőtt lehetőségem volt a Hajós utcai készülődésbe bepillantani. Azt hittem, nem lesz jó ötlet, hisz a nyitás előtt biztos minden a feje tetején áll, s téves következtetéseket vonhatok le a hirtelen jött látogatás kapcsán, stressz és idegesség lesz mindenkin… Ehelyett már akkor egy hihetetlen békés és nyugodt térbe érkeztem, ahol az engem fogadók arcáról és mozdulatairól a teljes megelégedettség és érdeklődő kíváncsiság sugárzott felém.

 

A zöld szín békéje és a halk zene finomsága azonnal megnyerte lelkemet. Éreztem, ahogy elcsendesedett bennem a kintről hozott feszültség, s a rövid bemutató minden pillanata egyre magasabbra emelte energiaszintemet. Azt éreztem, hogy az engem alkotó lelki és fizikai puzzle-darabkák csillogó és egységes renddé simultak össze. Nekidőlve az erdő-falnak, lehunyva szemeimet azon a szerencsén elmélkedtem, hogy Lednyiczky Gábor doktor kifejlesztette a bioregulációs terápiát, s cége gyártya a Lenyo termékeket is.

 

 

 

 

 

 

2018. november 27-én pedig megnyílt hivatalosan is a Mátrix Holisztic Center, ahol a regenerálódni vágyók a XXI. század technológiai újdonságával érhetik el magukon és magukban a teljességre való törekvést, és a valaha megélt erőszakos traumák feldolgozását, azaz a biológiai regenerálódást. Mindennek hogyanját a KIT módszer kifejlesztője, Lednyiczky doktor mesélte el mindannyiunk számára befogadható módon: azaz a szöveteink információáramlását segíti elő a KIT, hogy azok a maguk teljességében tudjanak működni, s így mi is. Túl sok ma a bennünket ért benyomás, inger, s a szervezetünket meg tudja segíteni kvantumszinten a módszer – tulajdonképpen a szervezetünkben az akadálymentesítés a cél.

 

A Mátrixban persze különböző regenerálódási programokon, szakemberképzésen túl még egészséges, minden káros anyagtól mentes bioételek, koktélok közül is lehet választani a teljesség és a változtatás jegyében.

 

 

A Hajós utcai Mátrix Holisztic Centerbe érdekes volt belépni, s nagyszerűen teljes élmény lett újjászületve kilépni!

 

matrix@matrixholistic.hu

http://www.matrixholistic.hu

06/30-173-4437

 

 

Szabó Ágnes